Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. На протеста „дълбоко съжаляват и се възмущават“, че Шивиков е кандидат-депутат

Политика

На протеста „дълбоко съжаляват и се възмущават“, че Шивиков е кандидат-депутат

На протеста дълбоко съжаляват и се възмущават, че Шивиков е кандидат-депутат - Tribune.bg
Снимка:

Включването на протестъра Димитър Шивиков в кандидат-депутатската листа на НФСБ и ВОЛЯ разгневи колегите му от протеста. Групата на демонстрантите във Фейсбук дори излезе с нарочно послание по темата.

„Най-отговорно заявяваме, че ние протестиращите 237 дни граждани в т.нар. Триъгълник на властта изказваме дълбокото си възмущение от този позорен акт! Решението на човек, участвал в протестите срещу управлението на ГЕРБ, НФСБ, ВМРО и Воля да се явява на предстоящите избори като кандидат-депутат от същата тази престъпна шайка е деяние, престъпно спрямо протеста и ние освен разграничаване осъждаме това предателско поведение!“, пишат бесните протестиращи.

„Дълбоко съжаляваме и изказваме огромното си възмущение за поруганието, което именно ген. Шивиков извършва спрямо офицерската си чест, мъжката си доблест и гражданската си будност!“, пишат още те.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

Ха ха, били протестирали вече 237 дни? Аз протестирам срещу "болшевишката" антибългарска партия БСП повече от 30 години, а тези помияри искат пак да ми докарат същите мародери на власт! Що не протестираха срещу Черепа,който нежно ги нарече "тълпа", която лесно се управлява, а Фатмакът Радев заяви, че само на него имал "доверие"!
02.03.2021 19:03 / Отговор
хаха И как протестираш срещу болшевишката антибългарска партия БСП? Като издигаш в култ другата болшевишкаанти българска партия ГЕРБ ли?
А ти защо не протестира срещу Черепа, Борисов и Горанов, когато последните двама несъбраха 700 млн. лв. такси за хазарт от Черепа срещу съответната сума? Защо не протестира срещу Борисов, който избра Радев за президент и най-цинично сам си призна, че нарочно са загубили изобрите, докато ви караха като овце да гласувате за партийната секретарка? Осъзнаваш ли колко си прост? Не си искал УЖ нещо си, но и в същото време го подкрепяш с две ръца.
02.03.2021 19:08
Айдеее, Мисирката отново се появи като ехо! Ами не съм ходил да коленича пред Фатмака Радев, бил съм против психодесните, да гласуват за Мая Манолова,не съм бил и за Костов, когато си делкаше приватизацията в синьо-червената мъгла! А и Борисов е единственият , който повече от десет години държи Мародерите от Позитано далече от властта! Вие сте тези, които чакате от Позитано да ви назначат за "десни", пък и мандат сънувате да ви дадат!
И иди да ти сменят "опорката", тази вече се изтърка!
02.03.2021 19:27
хаха И как комунистът Борисов ги държи далеч от властта? Като изпълнява програмата им прилежно, подарява едни 43 милиона на Гергов, на всички червени олигарси им пълни джобовете, строи корупционния гьол АЕЦ белене и да не продължавам с изреждането и на всички леви популисти политики на ГЕРБ. За цялата брутална корупция, за която и БСП могат да завиждат също. Сигурно наистина не е лесно да си прост. А като благодарение на Борисов и ГЕРБ Манолова стана омбудсман, за да си чисти имиджа и да си помпа рейтинга и да става уж "борец" срещу статуквото, нещо мъцна ли? Едва ли, аплодирал си ги тогава, понеже си овчица без собствено мнение и достойнство и каквото Партията каже, това правиш, нали, понеже си се "борил" срещу комунизма 30 години, хаха!
02.03.2021 19:37
До червеното приматско мекотело хаха,такива смрадливи фекалии като теб нямат място сред майката природа да наречеш ГЕРБ болшевишка партия е все едно да назовеш Сталин "демократ" а БКП-БСП невинни жертви на "демокрацията" !
02.03.2021 19:47
хаха Да, нищо, че ГЕРБ управляват по образец на БКП, но това няма значение, нали? Важно е да пишеш по правилната партийна линия и да се правиш, че си вярваш. ГЕРБ стана партия-държава, без чието благоволение сега не назначават дори прост чиновник в община или директор на училище или на някаква държавна службица. ГЕРБ и малкия му придатък СДС, станаха като БКП и неговия придатък оранжевото БЗНС. Прилики във всяко отношения мога да дам, но не ми се губи времето с платени тролове на ГЕРБ, които ще си загубят службицата, ако не защитавата Партията.
02.03.2021 19:51
Покажи всички
ЗА БОЛШЕВИШКИТЕ ТРОЛОВЕ И ЗА ДБКП /ДСБКП /БСП/ДПС/ИТН/И. БГ/-САМО ЕДНО.. ..
БИЙ СВИНЯТА ПО ГЛАВАТА!
БИЙ!!
БИЙ!!!
БИЙ!!!!
ДАТАТА Е 4.АПРИЛ.
02.03.2021 20:24 / Отговор
Аз Браво! Хиляди пъти браво и напред към победа! Без комунисти в управлението!
03.03.2021 12:33
хихи Поредният плъх, напускащ кораба...
03.03.2021 08:09 / Отговор
Иван пенев Шивиков се превърна в едно мекотело
04.03.2021 19:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети