Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. На срещата на ИТН с ИБНИ: Шашаво е да правим среща, искаме едно и също

Политика

На срещата на ИТН с ИБНИ: Шашаво е да правим среща, искаме едно и също

На срещата на ИТН с ИБНИ: Шашаво е да правим среща, искаме едно и също - Tribune.bg
Снимка:

„Малко е шашаво да правим среща с хора, които сме били заедно на площадите. Ясно е, че искаме едно и също. Аз не очаквам да има някакви разминавания за основните цели. Това, което искахме долу на улицата, затова сме и тук. Иначе ние специално едва ли щяхме да сме тук, както и вие“, каза в началото на срещата на ИТН и „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Тошко Йорданов.

От своя страна Мая Манолова благодари за разговорите и че от „Има такъв народ“ са се съобразили с тяхното настояване да има публични консултации в парламента.

„Факт е, че ние работим отдавна и добре заедно и си имаме доверие, затова и си говорим обикновено направо. Ние идваме, както правилно каза, буквално от улицата и площадите. Най-важното е следващия кабинет да получи на първо място подкрепа на „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!". Ние сме срещу дългата ръка на ГЕРБ и ДПС. Това е очакването и на хората", подчерта Манолова. 

„Не мисля, че ще има тежки и сложни преговори, а по-скоро да си стиковаме нещата“, допълни Тошко Йорданов като заяви задоволство, че ИБГНИ са влезли в парламента.

Йорданов подчерта, че никой не очаква нито ГЕРБ, нито ДПС да са в кабинета- „Странно ми е да кажеш това за ДПС и ГЕРБ. Никой не иска ДСП в управлението“, каза той, макар утре да предстоят разговори именно с Движението за права и свободи. 

БГНЕСБГНЕС

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети