Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „На Западния фронт нищо ново“ – Патриотите се събраха да обсъдят евроизборите и се отказаха за 10 минути

Политика

„На Западния фронт нищо ново“ – Патриотите се събраха да обсъдят евроизборите и се отказаха за 10 минути

На Западния фронт нищо ново – Патриотите се събраха да обсъдят евроизборите и се отказаха за 10 минути - Tribune.bg
Снимка:

Каракачанов: Разумният вариант е да се явим заедно

С литературни цитати и шеговити предложения за връщане на Иван Костов в политиката – така завърши днешният Коалиционен съвет на „Обединените патриоти“. Партньорите от „малката коалиция“ се събраха за да решат как да действат на евроизборите, но преговорите преминаха без резултат.

„Разумният вариант е партиите от коалиция „Обединени патриоти“ да се явим заедно на евроизборите. Всичко останало честно казано не го разбирам. В края на краищата - три партии. Всеки има някакво различно мнение“, обясни лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов след срещата.

За това докъде са стигнали с преговорите обаче си послужи със заглавието на немския писател Ерих Мария Ремарк „На Западния фронт нищо ново“.

Атакистите пък изобщо не дочакаха края на срещата, а си тръгнаха на десетата минута. Причината – те искали да говорят за идеи, а вместо това другите обсъждали листи. Когато ВМРО предложили кандидатурата на бившия здравен министър от Реформаторския блок Петър Москов, „Атака“ излезли с контрапредложение.

„Виждам, че Петър Москов се предлага като кандидатура. Ние предложихме и Анастасия Мозер, Стефан Софиянски, Иван Костов, също така радетел на приватизацията в България“, коментира след като излезе от Съвета зам.-председателят на „Атака“ Десислав Чуколов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати