Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Набедиха депутат от ГЕРБ, че живее с бъдеща шефка на Фонд „Култура“. Той: Не я познавам, живея със съпругата си!

Политика

Набедиха депутат от ГЕРБ, че живее с бъдеща шефка на Фонд „Култура“. Той: Не я познавам, живея със съпругата си!

Набедиха депутат от ГЕРБ, че живее с бъдеща шефка на Фонд Култура. Той: Не я познавам, живея със съпругата си! - Tribune.bg

„В някои сайтове излезе „информация”, че жената, с която „живея на съпружески начала” ще бъде назначена за шеф на национален фонд Култура. Не познавам въпросната дама, не съм се срещал никога с нея и дори не знам как изглежда“.

Това пише в профила си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ/СДС Петър Николов.

Медии като Narod.bg и цитиращи ги публикуваха следното твърдение: „Причината за това бързане е, че трябва да уреди на поста Диана Димитрова, жената с която Петър Николов – зам.-председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите, живее на съпружески начала. След като вече не е щастливо женен с три деца, г-н Николов явно е решил, че новата му спътница в живота, заслужава хубава нова работа – и ето министър Кръстьо Кръстев е готов да услужи бързо, за да уреди Диана Димитрова, завършва сигналът до Narod.bg“.

Не живея на „съпружески начала”, а си имам съпруга, която се казва по съвсем различен начин и нито някога се е кандидатирала за публична длъжност, нито има намерение да го прави“, подчертава народният представител.

„Бих се радвал ако медиите, които разпространяват тази откровена дезинформация, цитират това опровержение или най-добре свалят публикацията“, завършва той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети