Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Надежда Петкова: Водният цикъл в Добрич е реализиран по начин, който буди много въпроси (ВИДЕО)

Политика

Надежда Петкова: Водният цикъл в Добрич е реализиран по начин, който буди много въпроси (ВИДЕО)

Надежда Петкова: Водният цикъл в Добрич е реализиран по начин, който буди много въпроси (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Не можем повече да си позволим да заравяме проблемите на град Добрич под три пръста асфалт, посочи кандидатът на ГЕРБ за кмет

"В късния следобед, в офиса на ГЕРБ - Добрич се обадиха граждани, за да споделят за огромен проблем, който имат с наводнение след дъжда в града. Отидох лично, за да видя какво се случва. Улицата е ,,Димитър Списаревски”, датата - 26.09.2019 г. Това, което видях, ме изуми! Водният цикъл, за който досегашното ръководство на община Добрич наследи над 100 милиона лева, е реализиран по начин, който буди много въпроси". Това написа във Фейсбук кандидатът на ГЕРБ за кмет на града Надежда Петкова.

"Основният е - защо след като са сменени водопроводът и канализацията и обектът, очевидно, е в експлоатация, а асфалтът е положен неотдавна, улицата изглежда по този начин ? Хората, живеещи в района, зададоха и други въпроси, на които съм решена да намеря отговорите!

Свързах се с представители на ВиК дружеството, които изпратиха незабавно екип. От фирмата-изпълнител ме увериха, че са сигнализирали Община Добрич за проблем с канализацията, но не знаят за предприети насрещни действия.

Общината, очевидно, е безпомощна да намери адекватно решение на повтарящ се при всеки дъжд проблем. Поканих за среща експерти, с които да обсъдим ситуацията и да предложим вариант за реално решение на проблема. Ще ви запозная с резултатите от срещата и предложените мерки. Не можем повече да си позволим да заравяме проблемите на град Добрич под три пръста асфалт!", пише още Петкова.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети