Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Надежда Петкова: Водният цикъл в Добрич е реализиран по начин, който буди много въпроси (ВИДЕО)

Политика

Надежда Петкова: Водният цикъл в Добрич е реализиран по начин, който буди много въпроси (ВИДЕО)

Надежда Петкова: Водният цикъл в Добрич е реализиран по начин, който буди много въпроси (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Не можем повече да си позволим да заравяме проблемите на град Добрич под три пръста асфалт, посочи кандидатът на ГЕРБ за кмет

"В късния следобед, в офиса на ГЕРБ - Добрич се обадиха граждани, за да споделят за огромен проблем, който имат с наводнение след дъжда в града. Отидох лично, за да видя какво се случва. Улицата е ,,Димитър Списаревски”, датата - 26.09.2019 г. Това, което видях, ме изуми! Водният цикъл, за който досегашното ръководство на община Добрич наследи над 100 милиона лева, е реализиран по начин, който буди много въпроси". Това написа във Фейсбук кандидатът на ГЕРБ за кмет на града Надежда Петкова.

"Основният е - защо след като са сменени водопроводът и канализацията и обектът, очевидно, е в експлоатация, а асфалтът е положен неотдавна, улицата изглежда по този начин ? Хората, живеещи в района, зададоха и други въпроси, на които съм решена да намеря отговорите!

Свързах се с представители на ВиК дружеството, които изпратиха незабавно екип. От фирмата-изпълнител ме увериха, че са сигнализирали Община Добрич за проблем с канализацията, но не знаят за предприети насрещни действия.

Общината, очевидно, е безпомощна да намери адекватно решение на повтарящ се при всеки дъжд проблем. Поканих за среща експерти, с които да обсъдим ситуацията и да предложим вариант за реално решение на проблема. Ще ви запозная с резултатите от срещата и предложените мерки. Не можем повече да си позволим да заравяме проблемите на град Добрич под три пръста асфалт!", пише още Петкова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати