Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нахъсан пиар от бизнеса и ДБ качва градуса на скандалите

Политика

Нахъсан пиар от бизнеса и ДБ качва градуса на скандалите

Нахъсан пиар от бизнеса и ДБ качва градуса на скандалите - Tribune.bg
Снимка:

Ние сме в толкова активна предизборна кампания, че може би степента на напрежение и на градус никога не е била толкова висока. Това коментира социалният психолог проф. Антоанета Христова пред БНР.

„Това е може  би не толкова видимо от страна на политическите партии, които са парламентарно представени  и които би трябвало да се състезават  в момента най-много за вота на избирателите, а на много други политически играчи, които се опитват да разместят пластовете“, посочи тя.

Проф. Христова коментира опозицията като нееднозначно явление, „имам предвид БСП, която е най-сериозната опозиция от гледна точка на електорат, а от друга страна, непредставените в парламента политически партии, каквито са Демократична България и онези бизнесмени, които бяха доста притиснати от специализираната прокуратура. БСП все още е в летаргичен сън по отношение на политическото си поведение, но другите два  субекта са с изключително нахъсано поведение“.

„Безспорно скандалните факти, които могат да бъдат напълно обективни, се нуждаят от нещо второ, за да се превърнат във висока температура, в симптом. И това второ е много добрият пиар и използването на канали, през които се интерпретира  по съответния начин случващото се така, щото да се поиска на финала какво – оставки.  Така че това, което става сега, е много голямо напрежение. В момента е пикът, тъй като имаме фон на нагласи, на който беше доказано, че българите не виждат в момента алтернатива на грешките и на второ място, се вижда изключително нахъсаното  желание на тази група опозиция, която очертах в началото, да постигне на всяка цена успех“, смята тя.

Според проф. Христова реакцията на прокуратурата, която оповести час от доказателствата по разследването НАП лийкс, е неуместна от една страна, а от друга показва сериозно напрежение между държавното обвинение и съда.

Колкото до заявката на Слави Трифонов да регистрира партията „Няма такава държава“, Антоанета Христова прогнозира, че тя няма да донесе очакваната от хората промяна.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Симеон Тея от ДБ не качват никъв градус, те и това не могат да направят, само лаят и се опитват да привличат внимание и то не особено успешно. А за Слави Т. и моята прогноза е такава - нищо кой знае какво няма да се случи.
06.08.2019 12:50 / Отговор
Петронии Демократична България е единствената партийна коалиция която може да бъде алтернатива на партиите от руският блок, а менно: БКП=ДС=БСП=ДПС=Абв=ВМРО=Атака= нф=Воля=Герб. Всички изброени партии плюс президента Радев са с един шеф и той е кагабееца и бивш резидент на КГБ в България Леонид Решетников. Руският институт на решетников към президента Путин е истинският създател на партийте в България. Те всичките са от обслужващият персонал на Кремъл в България. Най видните политици от българският слугинаж са: БСП, ДПС АБВ Атака ВМРО Воля президента Радев и Бойко Борисов. Демократична България е единствената партия, която може да промени руското и комунистическо- статукво в България. Все още има чугунени чутури които не разбират това, това е и причината да страдаме.
06.08.2019 14:31 / Отговор
Делчо Попов "Демократична България" = Прокопиева България! Няма нормален човек, който би гласувал за интересите на обвиняем като Иво Прокопиев!
06.08.2019 14:49 / Отговор
Ясен Изплашиха се от нова партия, защото и без това тяхната има толкова голяма конкуренция и за пореден път нямат шанс на изборите
06.08.2019 15:53 / Отговор
Христо ДБ каквото и да правят си остават една маргинална квазиполитическа структура!
06.08.2019 20:45 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети