Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Налепиха с плакати офис на „Републиканци за България“

Политика

Налепиха с плакати офис на „Републиканци за България“

Налепиха с плакати офис на Републиканци за България - Tribune.bg
Снимка:

Атаката срещу партийната ни централа е срещу евроатлантическите ни ценности, обявиха от партията

Днес в тъмните часове на денонощието е извършено вандалско посегателство върху централата на ПП „Републиканци за България“. При пристигането си на работа служителите на партията откриват, че витрината на партийния офис е облепена с транспаранти, които отправят критики срещу евроатлантическото членство на страната, а анонимните извършители призовават за излизането на България от структурите на НАТО и ЕС.

„Определяме тази провокация като атака срещу нашите ценности. Срещу последователната евроатлантическа позиция на партията и усилията ни за ограничаването на руското влияние в България. Случайно или не, вандалската проява е извършена само няколко дни след протеста ни пред руското посолство, където изразихме подкрепата си за опозиционера Алексей Навални и отправихме призив за неговото освобождаване. Този отчаян акт ни показва, че сме на прав път“, смятат хората на Цветан Цветанов.

Те се заканват да продължат да отстояват евроатлантическите ценности в България и да се противопоставят на неизгодните руски енергийни проекти.

„Този срамен акт има отношение и към свободата на словото. Ние сме демократична партия, която уважава правото на всеки да изкаже своята политическа позиция. Защитаваме свободата на словото и сме убедени, че тя е сред основните ценности на евроатлантическото пространство, към което принадлежим. Зачитаме правото на различно мнение, но настояваме то да бъде изразявано по подходящ начин – не по тъмна доба и анонимно, а публично в открит и честен дебат, подплaтен с факти и аргументи. В този смисъл посегателството върху партийната ни централа не е израз на свободно изразяване. Напротив, то е опит да бъдем заглушени“, се казва в позицията им.

„ПП „Републиканци за България“ не може да толерира подобна агресия. Затова вече сезирахме компетентните органи и очакваме от тях бързи действия, които да доведат дo разкриването на извършителите на деянието. Настояваме МВР да организира работата си така, че да предотврати подобни провокации, които заглушават политическия дебат и опорочават честността на вота. Напомняме на изпълнителната власт, че основно нейно задължение в момента е осигуряването на среда, която да гарантира честен и справедлив изборен процес – нещо, в което цялото общество днес се съмнява“, обясняват още от партията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (31)

НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА "РЕПУБЛИКАНЦИ БЪЛГАРИЯ"............................................................... САМИ СИ ГОВОРЯТ............
ВАЖНО Е ДА СЕ ГОВОРИ, ИНАЧЕ О. 9% НА ИЗБОРИТЕ......
30.01.2021 16:53 / Отговор
Геш Съмнява ли се някой, че сами са си го организирали, за да вдигат шум?!
30.01.2021 17:23 / Отговор
Ха, ха! Правим се на соросоидно НПО, като тези на ДБ, за да отместим вниманието от вълнения милионер.
30.01.2021 18:24
Нели Що за глупост???
30.01.2021 20:39
Стига Това не е Бойко, че да си организира сам. Само Борисов може да направи това! Свидетелите сме на фалшивия му пиар!
30.01.2021 20:52
Първата ми мисъл като прочетох за случката беше "налепили са си ги сами". 1000 %. Като гледам колко пъти са повторили, че това е атака срещу евроантлантическите ценности и не ми остава съмнение. Какви евроатлантически ценности е смешната им партия? Тъпите им тролове постоянно повтарят предварително написани кришета какъв страх го тресял всеки от Цветанов, как били разлаяли кучетата, на статии в които няма дори 1 коментар и на никой не му пука за тях. Сега си налепили офиса. Чакаме след това като Ренета Инджова да се самонарани някой техен функционер. Не, това вече е прекалено ...
30.01.2021 21:13
Ха, ха! Оказва се, че плакатите си имат публично известен автрор: Райчо Марков от партия "България на труда и разума".
Напразно шугавите тъпи тролове на Цвъки вият и СТРАХУВАТ Борисов!
30.01.2021 21:24
Жужа Тази отчаяна и вандалска постъпка наистина е признак на безсилие и показва ,че това което правят Републиканците е правилния път.Искрени и честни избори и открити дебати ,това не са ценностите на ГЕРБ.
30.01.2021 17:28 / Отговор
Супер цитат: "Републикански тираджийски кич!"
30.01.2021 18:32
Stan Нищо изненадващо. У нас има хора, които не съзнават, че членството в ЕС им дава най-добрите възможности и привилегии на планетата. А членството в НАТО е най-добрата гаранция за суверенитета на Отечеството. Дразнят се от про-европейската Републиканци.
30.01.2021 17:45 / Отговор
Мицева От миналата седмица са готови с коментарите за днешния инцидент!
30.01.2021 18:29
Боримир Тези вандалски прояви няма да спрат Републиканците. Успех!
30.01.2021 17:52 / Отговор
А??? А какво ще спре тъпия тролски водопад на Цецо?
30.01.2021 18:22
Буй Избирателите! Не "умните и красивите", а почтените и разумните!
30.01.2021 18:27
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати