Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нанков: Трябва силен лидер, за да се премине през опасната обстановка и кризите

Политика

Нанков: Трябва силен лидер, за да се премине през опасната обстановка и кризите

Нанков: Трябва силен лидер, за да се премине през опасната обстановка и кризите - Tribune.bg

„За празника днес в Троян дойдоха: евродепутатът Асим Ахмед Адемов, Георг Георгиев и Иван Миховски. Заедно поднесохме цветя. Асим ни предаде и поздравите и пожеланията за успех на колегите си от групата на ГЕРБ/ЕНП в ЕП. Говорихме за отзвука в Брюксел на политическата обстановка у нас“, посочи бившият регионален министър от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

По думите му всички са загрижени за България.

„В това трудно политическо време предвид войната, в тази опасна за света обстановка България има нужда от силен лидер с богат политически и управленски опит, отлично приет в Европа, който да преведа страната през кризите, които ни стовариха „Промяната“ през последната година“, посочи той.

Нанков е категоричен, че само ГЕРБ има такъв лидер – Бойко Борисов.

„Върху света тегне война и финансова нестабилност, а недалновидната политика в енергетиката през последната година изстреляха цените на хранителните стоки нагоре и хората рязко и чувствително обедняха, загубиха спестяванията си на прага на зимата“, посочи още той, че са коментира с Асим Адемов.  

„ГЕРБ-СДС може да осигури водещата роля на партията и лидера ни Бойко Борисов при сформиране на правителство, което да приложи бързо и компетентно най-добрите решения за намаляване тежестта на кризите върху хората. И това трябва да е проевропейско и проНАТОвско правителство, да не се допусне залитане на страната ни точно сега“, обясни още Нанков.  

Той заяви, че в никакъв случай не трябва да се допуска криза в геополитиката.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети