Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нанков: Кирил Петков и Асен Василев са пародия на Дон Кихот и Санчо Панса

Политика

Нанков: Кирил Петков и Асен Василев са пародия на Дон Кихот и Санчо Панса

Нанков: Кирил Петков и Асен Василев са пародия на Дон Кихот и Санчо Панса - Tribune.bg

„Много грозни атаки имаше срещу нас, като еманацията им беше незаконният арест на лидера ни Бойко Борисов. Много човешки съдби бяха разрушени и много хора бяха ненужно охулени при „изчегъртването“ на ГЕРБ. Българите се убедиха с времето, че всичко е било политическо „дрънкане на оръжия“ без никакви доказателства“.

Това написа в края на предизборната кампания водачът на листата на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков.

„Промяната заливаше ефира с анти-ГЕРБ фойерверки. Но какво получиха гражданите от Промяната – фалшиви зрелища и галопираща инфлация. Получиха една пародия на Дон Кихот и Санчо Панса – Кирил Петков и Асен Василев, които сега обикалят страната с шарения автобус „Росинант“, измислят си вятърни мелници и водят безплодни битки с тях. А реалните проблеми на хората не просто не получават решения. А се увеличават от ден на ден“, твърди той.

Политикът смята, че заради проваленото управление на Промяната за първи път от десетилетия българите са заживели със страха от студ и глад, като при Виденовата зима – чувство, което всички се надявахме да е останало в миналия век заедно с политиците, които го предизвикаха.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати