Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нанков: Само построеното от ГЕРБ е останало за хората

Политика

Нанков: Само построеното от ГЕРБ е останало за хората

Нанков: Само построеното от ГЕРБ е останало за хората - Tribune.bg
Снимка:

„Само построеното от ГЕРБ е останало за хората, след нас четири години нищо не беше направено, както отбеляза лидерът ни Бойко Борисов на срещата с актива на ГЕРБ в Русе. Хората тук помнят лъжите на ПП за пет моста над Дунав. Виждат как на АМ Русе-Велико Търново не се строи, наясно са, че “Хемус” няма да е готова за Коледа, какъвто беше нашият график“.

Това написа в профила си във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч Николай Нанков.

Той напомня, че именно благодарение на Бойко Борисов общинската програма залегна в бюджета в този си вид - въпреки съпротивата на тогавашния финансов министър Асен Василев.

„От ПП се искаше едно - да създадат в МРРБ административен капацитет, който да я управлява. И тук греда - програма за 7 милиарда се управлява от 7 души в регионалното министерство. Ако ГЕРБ е отново във властта, това ще бъде променено и ще бъде създаден необходимият капацитет. Подкрепям идеята на Делян Добрев за съживяване на икономиката - да бъдат набелязани 10 големи инфраструктурни проекта, нашият партньор - Световната банка, да напише правилата и да бъдат обявени международни конкурси. Това ще привлече над 20 млрд. лв. в българската икономика“, допълва той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети