Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нанков: Ще направим възможното, за да намалим тежестта на всички кризи, които понасяме през последната година (СНИМКИ и ВИДЕО)

Политика

Нанков: Ще направим възможното, за да намалим тежестта на всички кризи, които понасяме през последната година (СНИМКИ и ВИДЕО)

Нанков: Ще направим възможното, за да намалим тежестта на всички кризи, които понасяме през последната година (СНИМКИ и ВИДЕО) - Tribune.bg

Платена публикация

„Благодаря от сърце на всички, които тази вечер бяхте с нас! Благодаря с цялата си душа на хората от общините Ловеч и Априлци, Троян и Тетевен, от Луковит и Летница, от Ябланица и Угърчин, с които се срещнахме и разговаряхме откровено за това в каква държава искаме да живеем“, написа във Фейсбук кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Николай Нанков, след закриването на кампанията в 11-МИР Ловеч.

„Знаем вашите тревоги и притеснения и даваме дума, че ще оправдаем и този път доверието, ще работим за решаване на всички проблеми, които се стовариха върху нас, ще положим всички усилия за овладяване на инфлацията, на скока цените“, категорично заяви той.  

„Ще направим възможното, за да намалим тежестта на всички кризи, които понасяме през последната година. Благодаря ви! ГЛАСУВАЙТЕ! ГЕРБ-СДС е решението! ГЛАСУВАЙТЕ с Номер 24 за България по силна от хаоса“, пише още кандидатът за народен представител.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети