Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нанков: Уж имали пари за всичко, а накрая нищо! Обещаваха, обещаваха, но няма нищо изпълнено

Политика

Нанков: Уж имали пари за всичко, а накрая нищо! Обещаваха, обещаваха, но няма нищо изпълнено

Нанков: Уж имали пари за всичко, а накрая нищо! Обещаваха, обещаваха, но няма нищо изпълнено - Tribune.bg
Снимка:

„Отидохме с Цветелина Борисова при моите приятели в Градежница и Глогово спокойни, защото направеното от правителствата на ГЕРБ за този край не е малко. Отделно от това общината с кмет от ГЕРБ в лицето на Д-р Мадлена Бояджиева осъществява сериозна инвестиционна програма, която и тук се вижда в ремонта всяко лято на улиците в двете села. Със сигурност хората тук искат и заслужават още повече“.

Това написа в профила си във Фейсбук кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

„Какво им даде обаче Промяната, как подобри живота им – като отказа поисканите средства за реконструкция на водопроводната мрежа ли, за подмяната на уличното осветление с модерни системи ли, отказа дофинансирането на резервоар 200 куб.м. в Галата и за 100 куб. м. в Глогово ли, дори искането на финансиране на завършване на ремонта на покрива и мерки по енергийна ефективност на детска градина „Изгрев“ е оставен без движение, както и ремонта на спортните площадки в Глогово, Градежница и Галата. Да не говорим, че не е направена и стъпка към решаването на приоритетния проблем - ВиК инфраструктурата в населените места на общината с приоритет и с. Глогово, с. Градежница, с. Галата“, изброи той.

„Уж имали пари за всичко, а накрая нищо! Обещаваха, обещаваха, но няма нищо изпълнено! Това ли им беше промяната – да стопират всички градивни политики на ГЕРБ-СДС, да ни заливат с хули и клевети от сутрин до вечер. Е, изчегъртването се оказа невъзможно, защото направеното от правителствата на ГЕРБ в годините назад е много, във всяка точка на България“, пише още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети