Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Напрежение в БСП - Кюстендил, валят молби на напускане

Политика

Напрежение в БСП - Кюстендил, валят молби на напускане

Напрежение в БСП - Кюстендил, валят молби на напускане - Tribune.bg
Снимка:

Над 20 молби за напускане подали членове на клубове на БСП в Кюстендил, казаха активисти пред БНР. Това станало при скорошното посещение и среща на лидера Корнелия Нинова с местния актив на социалистите. Напускането още не е факт, защото не е спазен уставът, коментираха ситуацията в местната организация.

Състоянието на общинската организация на БСП  в Кюстендил не е добро - така е след местния вот през октомври м.г., когато партията спечели едва 4 съветнически места, а лидерът ѝ Йордан Тодоров, който беше и кандидат за кмет на Общината, подаде оставка .И молба за напускане. 

За временен председател на общинската организация беше избран дългогодишният активист инж. Милчо Христов. В изпълнителното бюро влезли стари кадри. По-младите обаче са недоволни от тази ръководна конфигурация и решили да напуснат. 

Временният председател Христов каза за БНР, че има само една подадена молба за напускане - на предишния председател Йордан Тодоров. Останалите - говори се за 24 подадени молби, не са спазили процедурата, като са връчили молбите си директно на лидера Корнелия Нинова, а не до низовите организации .

Имало съмнение и, че молбите са писани от едно лице, а някои от подписите са подправени


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, Кюстендил
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети