Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Наркотиците скараха социалистите

Политика

Наркотиците скараха социалистите

Наркотиците скараха социалистите - Tribune.bg
Снимка:

В. „Дума“ обяви, че е за легализация на марихуаната

Вътрешнопартийните спорове при червените не стихват. Нов скандал се заформи в редиците на БСП, след като партийният вестник „Дума“ излезе със статия, с която защитава легализацията и употребата на леки наркотици. Лично новият главен редактор на изданието Йордан Мичев подкрепял написаното в материала. Това обаче не се харесва на мнозина в партията, пише ПИК.

"Уж не подкрепяме джендърите, а искаме легализация на леката дрога. Че защо да си кривим душата, да си одобряваме Истанбулската конвенция и да си гушнем джендърите в партията, че и дрогата“, са коментирали социалисти пред изданието.

Те са категорични и че никога не биха защитили подобна позиция. Учудват се и от редакционната политика на Мичев.

"Нинова се простреля в крака с този главен редактор. Разполага с часове да го смени", коментират от „Позитано 20“.

Червените се чудят и как ще ходят на нови избори, за каквито Нинова постоянно говори, с подобна политика на официалния им вестник.

Стана ясно и че Мичев е заплашил с уволнение друга известна журналистка от редиците на червените Велислава Дърева. Това главният редактор е направил във Фейсбук, като е посочил, че може да я уволни, но и да я махне по друг начин, без да уточнява какъв.

За същото спомена и днес бившият лидер на БСП и предшественик Нинова - Михаил Миков, който поиска свикване на висш форум на партията, на който Нинова да подаде оставка.

Припомняме, че над 50 знакови фигури от БСП направиха подписка срещу начина, по който Йордан Мичев беше назначен за шеф на "Дума".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати