Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Народната“ Манолова към журналистка: Личи си, че не ходите на фризьор всеки ден

Политика

„Народната“ Манолова към журналистка: Личи си, че не ходите на фризьор всеки ден

Снимка:

Вместо да отговаря на въпроси за кметската ѝ кандидатура, Манолова въртя 5 минути темата около прически и фризьори, иска репортаж как се подстригва Борисов

След вчерашната инфарктна сутрин Мая Манолова продължава с ежедневните фризьорски подвизи на столичния бул. "Христо Ботев", пише ПИК. В 9.00 часа във вторник колата, в която Манолова се качила, направила непозволен обратен завой пред фризьорския салон и се блъснала с друг автомобил. Двете шофьорки са пострадали и са отишли в "Пирогов".

Тази сутрин репортер на ПИК изчака Манолова пред фризьорския салон, за да зададе въпроси, които касаят решението ѝ да се кандидатира за кмет на София и да подаде оставка като омбудсман.

Вярва ли в лоши поличби бившето острие на БСП и не се ли бои, че политическата ѝ кариера също може да катастрофира? На този въпрос Манолова обеща да отговори пред водещата Ива Николова, след като приключи с прическата си.

„Работното ви време преминава пред салона“, критикува Манолова, след като излезе с нова визия. „Не, това част от работата ми“, отговори Николова. „Питах и фризьорката. Тя не си призна, но подозирам, че тука има договор за търговска реклама. В отговор Николова обясни, че не харесва работата на този фризьорски салон. „Вие не ползвате фризьор, то е видно“, каза Мая Манолова на журналиста. И продължи с нападките: “Може би Борисов ще се подстригва тук. Може би това е идеята.“

„Нямаме договори с фризьорския салон. Интересът ни е единствено към Вас“, категорична беше Ива Николова. А Манолова продължи на тема прически: „А вие проверили ли сте къде се подстригва Борисов? Питайте го. Или Фандъкова.“

След като Манолова не пожела да отговори на въпроси за кандидатурата ѝ, Ива Николова отклони темата за фризьора с въпрос за вчерашната катастрофа.

Но темата за подстригването продължи. Кога и как се подстригва Борисов било тема за отразяване, смята Манолова и очаквала репортаж от салона, където премиерът се подстригвал.

После Манолова каза: „Всъщност аз май ще се кача на трамвая“. От спирката омбудсманът продължи: “Препоръчвам ви да тръгнете незабавно към Банкя и да видите премиерът Борисов къде се подстригва и какво струва неговата прическа.“ Манолова каза на журналиста да се върне в салона и да си „направи косата“, за да разбере колко струва прическата ѝ.

По-късно премиерът помоли ПИК да не причакват Манолова пред салона, изглеждало така сякаш той го в поръчал.

„Аз се подстригвам сам с машинката, мога и пред вас да го направя“, предложи Борисов.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още