Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Настимир Ананиев призна за обща фирма с Антони Тренчев през 2018, но нямал общо с Nexo

Политика

Настимир Ананиев призна за обща фирма с Антони Тренчев през 2018, но нямал общо с Nexo

Настимир Ананиев призна за обща фирма с Антони Тренчев през 2018, но нямал общо с Nexo - Tribune.bg
Снимка:

Настимир Ананиев обяви, че ще съди всеки, който уронва престижа му чрез клевети, свързани с криптобанката Nexo. Сред първите, срещу които ще заведе дело, е Слави Трифонов.

В "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от "Продължаваме промяната" заяви, че няма и никога не е имал нищо общо с Nexo. Не е участвал в управителни органи на дружества и няма бизнес с Антони Тренчев.

"Да, познавам Антони Тренчев. Бяхме съпартийци в Движение "България на гражданите" и бяхме народни представители. В началото на 2018 имахме фирма, която трябваше да развива дейност, но това не се случи, защото и двамата бяхме ангажирани с други неща.

Тома Биков, Даниел Митов и Петър Николов от ГЕРБ също бяха съпартийци с Антони Тренчев в ДБГ.

Въпросът е, когато искаш да се фокусираш, да хванеш някаква информация, да я завъртиш и да я хвърлиш в жълто-кафявата мъгла, за да може да произвеждаш фалшиви новини", посочи той. Ананиев нарече опитите за установяване на връзки между Nexo и "Продължаваме промяната" милиционерска акция "Кал и каскети" и посочи, че срещу всички по-активни представители на формацията се изливат фалшиви новини и лъжи.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети