Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Настимир Ананиев ще съди Слави Трифонов и всеки, който го клевети

Политика

Настимир Ананиев ще съди Слави Трифонов и всеки, който го клевети

Настимир Ананиев ще съди Слави Трифонов и всеки, който го клевети - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът Настимир Ананиев заплаши със съд всеки, който уронва репутацията и доброто му име. Повод стана скандала с криптобанката Nexo, срещу която тече мащабно разследване.  

„Във връзка с тиражираното мое име относно последните събития искам да заявя, че съм се консултирал с адвокат. Ще предприема конкретни съдебни действия срещу всяко едно лице, което уронва моята репутация и добро име и ме замесва в скандали, които не съществуват”, заяви той пред журналисти.

ПП: Нямаме нищо общо с Nexo, това е опит за политическа атака и дискредитиране

„Относно Антони Тренчев, били сме заедно народни представители в 43-ото НС, познавам го от там, както го познават Тома Биков, Даниел Митов и Петър Николов, които са от ГЕРБ. Имали сме намерение за съвместни проекти, които обаче не се осъществиха, защото не стигна нито на него, нито на мен времето. В момента не съм в съдружие с Тренчев, нито съм в управителни органи на каквито и да е дружества”, подчерта Ананиев.

По думите му ГЕРБ явно били новият разследващ орган на прокуратурата.

„Няма проблем, нека да разследват, ние нямаме какво да крием. Въпросът е, когато се разследва, да се разследва всичко, а не избирателно”, коментира депутатът от ПП.

„Може да се проверят всичките ми декларации, които съм пуснал в КПКОНПИ. Тези неща са публични и са декларирани, за разлика, например, от Слави Трифонов, който никога не е подавал такава декларация. Всичко, което излиза в момента, е публична информация, тя се знае от години, не е нещо ново”, Настимир Ананиев.

Той заяви, че ще заведе дело срещу Слави Трифонов „заради лъжите, които се изрекоха – срещу него и срещу гласа, който му подсказва зад камера”.

„Когато решиш да уронваш престижа на някой, трябва да поемеш отговорност”, заключи Ананиев. 

Слави Трифонов: Асен Василев е ходил всеки ден в офисите на Nexo да ги съветва (ВИДЕО)


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети