Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Настимир Ананиев в защита на министър Атанасов: Криворазбран е, не е напушен или пиян

Политика

Настимир Ананиев в защита на министър Атанасов: Криворазбран е, не е напушен или пиян

Настимир Ананиев в защита на министър Атанасов: Криворазбран е, не е напушен или пиян - Tribune.bg
Снимка:

Министърът бил артист, честен човек

„Повечето хора, които обсъждат Атанас Атанасов не го познават. Той е един сериозен млад човек с огромен потенциал. Той е и артист. Аз бих го посъветвал да съди всички, които казват, че е напушен и пиян. Абсолютно невярно твърдение. Това е клевета”, скочи в защита на министъра на ПП депутатът от партията Настимир Ананиев пред БНТ. Той гарантира, че Атанасов не бил взимал субстанции или пил нещо, защото „го познава и тази опорка няма нищо общо”.

„Министърът е криворазбран от много от хората. Ясно ми е, че щом има хора, които опитват да те осмеят и да пуснат фалшиви новини за тебе, такива неща ще се случат. Знам неговата визия, той не е корумпиран, честен, антипод на ГЕРБ”, каза Ананиев. Депутатът на управляващите допусна, че могло да се дебатира дали спорното видео трябвало да се пуска в качеството на министър, но да се говори, че е напушен или пиян - не може. Ананиев поясни, че ще обсъдят казуса в партията, но „това не е проблемът, а какво става със съдебната власт”, опита да измести фокуса народният представител. 

По темата с БНБ и настояването на ИТН на поста да застане Любомир Каримански, Ананиев попита: „Това ли им е детската мечта?”. 

По въпроса с позицията за Република Северна Македония той увери, че българският интерес ще бъде защитен, изтъкна, че не вярва  Кирил Петков да е обещал пред европейските партньори срок за вдигане на българското вето, защото в противен случай, това е щяло да се подложи на обсъждане в коалицията.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети