Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Найденов пита Божков: Какво не изпълни Мая, че я хвърли на кучетата?

Политика

Найденов пита Божков: Какво не изпълни Мая, че я хвърли на кучетата?

Снимка:

„Василе, какво точно не изпълни Мая Манолова, че я хвърли на кучетата и нея?“. Този въпрос зададе бившият съдружник на Васил Божков – Цветомир Найденов към обвиняемия бизнесмен.

Днес сутринта Божков пусна снимка на чат, с твърдение, че е кореспонденция с премиера Бойко Борисов. „Мая Манолова идва за поддържка, отказал съм ѝ“, пише в чата, който беше опроверган от самия Борисов. „Тези, които ме познават, знаят. Този телефон е на 10 години и няма кирилица“, каза премиера.

Найденов коментира в профила си поредната доза „доказателства“ на Божков.“Доколкото познавам Васил Божков, той е излъгал Борисов, че е отказал помощ на Мая Манолова. Божков си остава винаги верен на принципа си: вярна дума не казвай! Васко, изтеглените пари от Булбанк да не са заминали в едни други посоки преди изборите,а?“, попита още Найденов.

„П.С. Васил Божков вярна дума не казва, така че не е много сигурно, че е отказал на ММ“, иронично заключва той.

Божков е обвиняем за 18 престъпления, сред които за ръководене на организирана престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп, за търговия с влияние и за държане и отчуждаване на културни ценности, за подбудителство към убийството на четири лица и др.

Бизнесменът се намира в Обединените арабски емирства. За него и съдружника му Георги Попов има молба от България за екстрадиция.

Василе, какво точно не изпълни Мая Манолова, че я хвърли на кучетата и нея? П.С. Васил Божков вярна дума не казва, така че не е много сигурно, че е отказал на ММ #бъдетеизлъгани #бъдетечерибаба

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Вторник, 9 юни 2020 г.  

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още