Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Не Франция, а правителството на Петков, направило „Френското предложение“, твърди той

Политика

Не Франция, а правителството на Петков, направило „Френското предложение“, твърди той

„Времето показа, че предложението, което направихме по време на нашето правителство, „Френското предложение“, се оказа много добро“.

Това обяви на брифинг в кулоарите на парламента съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

„Реално целият Европейски съюз застана на страната на България. И РС Македония трябва да реши иска ли да приеме българите в своята Конституция, или пътят ѝ към Европа се затваря. Аз много се надявам, че те ще го осмислят, защото това, което се случва в момента е, че Албания се откъсва от тях, те ще продължат пътя си към Европа по-бързо. Така че всички критики, които се случваха досега по френското споразумение се оказа едно много добро споразумение за България“, обясни Петков.

Той коментира и учудващите листи на коалицията, регистрирани в последния момент, в които на задни места се оказаха водещите политици от ДСБ и „Да, България“.

„Въпреки всички заклинания по нашата коалиция и всичките така надежди, те наистина много хора си мечтаеха, да има някакъв тип разцепление – не. Много сме заедно, много сме единни, защото просто ние осъзнаваме, че заедно сме по-силни“, каза Кирил Петков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети