Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ненчев: Битката на Радев е компроматната война, с която раздели нацията, Герджиков е човек на ценностите!

Политика

Ненчев: Битката на Радев е компроматната война, с която раздели нацията, Герджиков е човек на ценностите!

Ненчев: Битката на Радев е компроматната война, с която раздели нацията, Герджиков е човек на ценностите! - Tribune.bg
Снимка:

„Обръщаме се към вас, съмишленици и демократи, които защитихте с позицията си и с гласовете си през годините на преход правото на България да е свободна и демократична държава, пълноправен член на Европейския съюз и на НАТО. Преди повече от месец БЗНС подкрепи независимите кандидати за президент и вицепрезидент Анастас Герджиков и Невяна Митева. Днес най-големият ни враг е политическата апатия към случващото се в държавата ни. Изправени сме пред кризи, които умишлено бяха режисирани и разиграни от властовите амбиции на ретроградни управленски кръгове. Виждаме как левите сили, в основата на които са бившите комунисти, успяват чрез нова стратегия да се завърнат в управлението и да завладеят държавата“, написа Николай Ненчев във Фейсбук.

Той е категоричен, че българското общество вече все по-добре осъзнава, че е на път да се превърне в жертва на политическия радикализъм и на алчността на кандидата на БСП - одобреният и от Кремъл Румен Радев. По думите на Ненчев битката на Радев е битка е компроматната война и грубата пропаганда, с които той раздели нацията, отблъсна активните хора от политиката и срива доверието в институциите.

„В неделя, 21 ноември сме изправни пред избора – кой би бил по-добър президент на Р България. Действащият Р. Радев, който се стреми да обсеби цялата власт и предаде дори партията, която го е издигнала, или Анастас Герджиков, който ще се опита да обедини нацията и да охлади разрушителните страсти на противопоставянето“, допълва Ненчев.

Бившият  министър на отбраната подчертава още, че на България  и е нужен държавен глава, който да внесе мир в отношенията и народовластие в президентската институция.

„Нужно ни е просвещение, а не война, съзидателност, а не разрушение, справедливост, а не реваншизъм. БЗНС призовава всички български граждани да излезем и да защитим социалния мир, демокрацията и европейския път на България. Гласувайте за проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева!“, завършва Ненчев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати