Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ненчев предупреди десните да не се поставят в услуга на Радев

Политика

Ненчев предупреди десните да не се поставят в услуга на Радев

Ненчев предупреди десните да не се поставят в услуга на Радев - Tribune.bg
Снимка:

Вероятно чуждите служби са прихванали престъпна активност, нямаща нищо общо с дребнави проверки и интриги, предупреждава Ненчев

Бившият министър на отбраната Николай Ненчев изрази тревога от шумната защита на президента Румен Радев, която идва от десните среди в социалните мрежи.

„Уважаеми приятели и съидейници, не се поставяйте в услуга на президента Радев! Призивите за защита на президента са безотговорни и могат да разделят още повече демократичната общност“, предупреди той.

Ненчев споделя, че следи с тревога случващото се в Администрацията на президента и подозренията, че негов съветник е изнасял секретни документи.

„Като бивш министър на отбраната предупредих още преди месеци, че вероятно и чуждите служби са прихванали престъпна активност, нямаща нищо общо с дребнави проверки и интриги. За мен беше ясно, че Радев до край ще се бори да саботира сделката за изтребителите F-16, включително поставяйки се в услуга на чужда държава. Още тогава стана ясно, че руски интереси се намесват в националните ни приоритети и тези на съюзниците ни от НАТО и Радев е техен инструмент“, предупреждава Ненчев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ник Поздравления за последователността на политическите позиции на г-н Ненчев!
09.07.2020 16:08 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати