Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Невероятна коалиция: Съюзът на свободните демократи и Съюзът на комунистите заедно на избори

Политика

Невероятна коалиция: Съюзът на свободните демократи и Съюзът на комунистите заедно на избори

Невероятна коалиция: Съюзът на свободните демократи и Съюзът на комунистите заедно на избори - Tribune.bg
Снимка:

Немислима коалиция се е заформила напълно инкогнито преди парламентарния вот тази пролет. Заедно на изборите ще се явят Съюзът на свободните демократи (познат в общественото пространство като партията, която беше създадена от Стефан Софиянски) и Съюзът на комунистите в България.

Коалиция „Граждани от Протеста“, както да са решили да се нарекат те за изборите, изпълняват на 100% максимата, че „няма ляво, няма дясно“. С тях са още партия „Българската левица“, партия „КОЙ – Компетентност, отговорност и истина“ и „Българската земеделска партия“…

Като лица на коалицията ще се изявят Светозар Съев и Пейчо Касъров.

Няма яснота какво смята идеологът на ССД Стефан Софиянски за подобно обединение, в което се замесва съвсем пряко и неговото име.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

кесо Еееее разгеле събрааа се. Навремето Софиянски каза, че му олекнало като хвърли камък по СДС, след като взе от него "каквото можа" да забърше и се изниза като мокра връв в задкулисието дето продължи ударно да "забърсва". Сигур му е олекнало втори път като се сватоса с Черепа и заздрави старите си връзки с едрия червен криминалитет. Сега сигур пак ще му олекне за трети път като се прегърнат с другите майстори на любимата му политика "вземи парите и бягай" каквито безспорно са "скъпите" другари комунисти. И неговия сват Черепа вместо да се цупи на Дългия незабавно да се присеъдини към това "елитно братство" на майстори джебчии на едро.
19.02.2021 12:40 / Отговор
БРАВО, КЕСО!.. .
ДАНО СЕ ОГЛЕДАТ В ОГЛЕДАЛОТО ВСИЧКИ МЪРЗЕЛИВИ ЧЕРВЕНИ БЪЛГАРОПРОДАЖНИЦИ......
19.02.2021 13:05
Реалист А може би тази коалиция се създава именно с цел да се пробутат и хората на Черепа, ако измислената му партия не получи регистрация. Не се правят такива шокиращи стъпки без задна мисъл.
20.02.2021 10:23
Татулова Всеки, който поне веднъж седмично споменава думата лустрация, трябва да знае, че такава у нас нямаше, понеже заинтересовани и зависими лица в СДС замениха антикомунисти с "демократи"!
19.02.2021 13:42 / Отговор
Анастас #

Поредния Костовашки Лайнар, който е официално с Комунистите.

Да припомням ли за БайГъз, БайГном, Богомил Бонев .... !!??

(препикаващо'костоваците'з'дезинфекция)
19.02.2021 15:13 / Отговор
КАПИТАН СМЪРТ ОТ 30 ГОДИНИ, СВИНЕТЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ. НО НЕ САМО РЕЗУЛТАТИТЕ А И ПРОЦЕНТА НА ГЛАСУВАЛИТЕ, ЗА ДА ИМАТ ЛЕГИТИМНОСТ. СЕГА ПОНЕЖЕ ГИ Е СТРАХ ЗА ВРЪТКАТА КОСТИНБРОД, ИМА ОПАСНОСТ ГОВЕДАТА ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ 15% УРОДИ ИМ ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА. ЗАТОВА И АКТИВИРАХА ПЕЕРАСЧЕТО СЛАВИ, ЗА ДА ИЗКАРА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ГОВЕДА И ДА НЕ СЕ БЛАМИРАТ ИЗБОРИТЕ. ТОЯ ПЕЕРАС Е СЪС СЪЩАТА БОЙНА ЗАДАЧА.
А ПЕЕРАСЧЕТО СЛАВИ ТРИФОНОВ, ИЗРИЧНО ГО ПРЕДУПРЕДИХ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА.
ДО ДОЛНИЯ ПОДЛЕЦ И ПЕЕРАС, КОЙТО 20 ГОДИНИ СИ КЮТИ КРОТКО НА ХРАНИЛКАТА И НИЩО НЕ МУ СЕ ВИЖДАШЕ НЕНОРМАЛНО У КЕ НЕФА, МАЙ НЕ МЕ ЧУВА.
19.02.2021 21:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати