Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Независимите „Спаси София” агитират за ДБ

Политика

Независимите „Спаси София” агитират за ДБ

Снимка:

Независимата и неправителствена организация „Спаси София” призова своите поддръжници да за гласуват за кандидатите на „Демократична България“ на предстоящите предсрочни избори. Това става ясно от публикация на страницата им във Фейсбук.

„Най-горещите места в ада са запазени за тези, които във времето на дълбока морална криза запазват своята неутралност. Затова на предстоящите избори ще подкрепим хора, с които от години се борим за по-добра София. Тези, които в общите ни битки са ни убедили, че могат да бъдат достойни представители на българския народ в Народното събрание и да защитават интересите на София в него. Ще подкрепим кандидати на Демократична България в трите софийски МИР-а, като се аргументираме и защо ви призоваваме да гласувате преференциално за Vladislav Panev, Letiashtata Kozzila Erato (Елисавета Белобрадова), Borislav Sandov, Димитър Димитров, Д-р Александър Симидчиев, Тома Белев/, адв. Peter Slavov, Илина Мутафчиева, или адв. Иван Велов/Ivan Velov“, пишат от „Спаси София“.

Бонев подкрепя кандидати на ДБ в София, но забележете, че липсват Христо Иванов, генералчето и Методи Лалов, който е шеф на ДБ в СОС.

„Спаси София“ обаче подчертават, че организацията не става част от коалицията, макар че ѝ е било предложено да излъчи номинации за депутати

„Работата ни за София е нашата страст. Убедени сме, че всеки трябва да решава проблемите, за които е най-подготвен и най-полезен за обществото“.

Хората на Борис Бонев пишат и защо дават подкрепа на „Демократична България“- „само качественото обединение не на гласове, а на хората, с техните знания, капацитет, усилия и енергия може да изведе София и България на правия път. Едно нещо е да се премахне тази корумпирана, нагла и неспособна власт, съвсем друго е да се докаже качествено ново и различно управление. Битката за България вече се води, а битката за София тепърва предстои! И двете изискват обединение, с което всички заедно ще победим! Имаш избор!“, пишат в заключение от организацията.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още