Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. НФСБ и „Воля“ отиват заедно на избори като „Патриотична коалиция Воля и НФСБ“

Политика

НФСБ и „Воля“ отиват заедно на избори като „Патриотична коалиция Воля и НФСБ“

НФСБ и Воля отиват заедно на избори като Патриотична коалиция Воля и НФСБ - Tribune.bg
Снимка:

Заедно на предстоящите парламентарни избори ще се явят от „Воля” на Веселин Марешки и НФСБ на Валери Симеонов ще се явят заедно на предстоящите парламентарни избори, стана ясно на брифинг в парламента.

„Днес обявяваме създаването на патриотична коалиция – „Воля“ и НФСБ“, обяви пред журналистите лидерът на Веселин Марешки. Той обърна внимание на лозунгът „Съединението прави силата“.

„България има нужда от обединение на патриотичните сили. Ето защо днес заедно с колегите от НФСБ, ние обявяваме създаването на „Патриотична коалиция Воля и НФСБ“. Двете партии имат много общи цели, за това очакваме с огромната подкрепа, която ще получим от българския народ да участваме в следващото управление и да ги реализираме“, посочи Марешки.

В моменти на криза държавата има нужда от единение, категоричен бе и лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„Ние сме един такъв пример днес на обединение, а не на разединение и то върху принципна база“, увери Симеонов. Той маркира и трите основни приоритета, по които до момента са работили от НФСБ. Симеонов очаква те да бъдат приети от "Воля" и да станат обща програма за действие.

„На първо място е категорично повишаване на доходите на българските граждани и възстановяването и развитието на икономиката. Вие знаете, че изпълнихме своето предизборно обещание за минимална пенсия от 300 лв., която даже в момента е 350 лв. с добавката. Освен това ние с г-н Марешки като представители на бизнеса, няма как да не издигнем в приоритет и насърчаването на малкия и средния бизнес за установяването на равноправна конкурентна среда, намаляване на административните тежести и режими, и борбата с монополите и олигархичните зависимости в държавата. Тема, по която изключително трудно, но успешно сме работили както от НФСБ, така и колегите от "Воля", защото монополите са проклятието на икономиката", изтъкна Валери Симеонов. По думите му не на последно място с „Воля“ ще работят за недопускането на ДПС във властта.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

СИЛЕН ХОД.......... В ПРОТИВОВЕС НА ПРОДАЖНИТЕ РУСОФИЛИ ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ......
10.02.2021 10:59 / Отговор
Надблюдател Ще падна от смях, ако тия влязат в Парламента, а Каракачанов увисне!
10.02.2021 11:19 / Отговор
1111 Това е добре .И други партии и формации които сами няма да минат 4% да се присъединят
10.02.2021 11:51 / Отговор
Според мен Каракачанов Ще увисне . Тези имат шанс
10.02.2021 13:50 / Отговор
Пацо Патриотично погледнато, БГ отново е разделена на две : Изток и Запад (със съответните северни и южни направления). За ефективност е необходимо ОБЕДИНЕНИЕ! Ако се преодолее "македонското" кухо самочувствие...
10.02.2021 17:03 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати