Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. НФСБ: Няма да участваме в личната битка за власт на Нинова

Политика

НФСБ: Няма да участваме в личната битка за власт на Нинова

Снимка:

БСП превърна днес Народното събрание в разкалян терен за своите вътрешно-партийни избори. За пореден път Корнелия Нинова използва трибуната на най-висшия законодателен орган за собствени политически цели, в опита си да набере преднина пред останалите кандидати в борбата за това кой да оглави социалистическата партия. Това пише в позиция на НФСБ.

"Затова цялата отговорност за проваленото заседание днес е на Нинова, която не успя да събере дори собствената си парламентарна група – пристигнаха 63-ма от общо 78 народни представители на левицата.

Напомняме на Корнелия Нинова, че Парламентът е институция, призвана да взима решения по националните и обществени проблеми и не може да бъде използвана за нечия вътрешна употреба.

Депутатите на НФСБ няма да участват по никакъв начин в личната ѝ битка за власт. Народният представител е длъжен да участва в работата и редовните заседания на Народното събрание. Но не и - в личната вътрешно-партийна битка на един провален лидер. А днешното заседание беше точно това.

Ние имаме ясна и последователна законодателна програма и ангажименти, които сме поели пред нашите избиратели, и работим за тяхното изпълнение. Така разбираме работата си", е записано в позицията на НФСБ.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още