Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. НФСБ отива на избори със собствената си регистрация и подкрепа на няколко политически формации

Политика

НФСБ отива на избори със собствената си регистрация и подкрепа на няколко политически формации

НФСБ отива на избори със собствената си регистрация и подкрепа на няколко политически формации - Tribune.bg
Снимка:

„Националният фронт за спасение на България”(НФСБ) отива на избори със собствената си регистрация с подкрепата на няколко политически формации. Това каза на пресконференция председателят Борис Ячев в Сливен, цитиран в БТА.

Сред тези формации са „Общество за нова България”, Български демократичен съюз „Радикали”, Гражданско движение „Промяна”, съюз „Ние сме България” и др., които подкрепят програмата на НФСБ. Те ще имат свои представители в листите, в т.ч. и водачи. По думите му целта е дългосрочно обединение за общо участие и на следващи избори.

В кампанията ще се заложи на нови лица и идеи. Предстоят срещи с представители на различни съсловия, а днес в Сливен Ячев се е срещнал с учители.

„Основният акцент в кампанията ни ще бъде сравнението - това, което ние сме направили в нормалния, спокоен 44-ти парламент - последните спокойни и предвидими четири години, и управлението на т. нар. „четворна коалиция” през последните месеци, което задълбочи кризите, но не реши нито една”, каза Ячев. Помолен да прогнозира резултата от предстоящите избори, той посочи, че най-страшният сценарий е една каскада от избори, възможно е да се създаде и коалиция на интереса, каквато според него е била четворната коалиция.

Сред номинациите на партията са областният координатор на партията в Сливен Доброслав Иванов и бившата заместник-областна управителка Димитринка Петкова, председателите на местните структури в Котел и Бяла, и др.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети