Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. НФСБ зове патриотите да се обединят за изборите срещу „уличните демократи“

Политика

НФСБ зове патриотите да се обединят за изборите срещу „уличните демократи“

НФСБ зове патриотите да се обединят за изборите срещу уличните демократи - Tribune.bg
Снимка:

Партията на Валери Симеонов, който беше вицепремиер в третия кабинет на Борисов, призовава за свикването на общ национален патриотичен форум.

В позиция на НФСБ, разпратена до медиите на Велики петък, от НФСБ казват, че в четвъртък Народното събрание е приело скандални промени в Изборния кодекс, с които премахва ограниченията за броя изборни секции в страните, извън Европейския съюз.

„Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция, с която да влияе на решенията на българския парламент. Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и в резултат на разединението на патриотичните сили след решението на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите на 4 април”, казват от партията на Симеонов и призовават на следващите избори патриотите да се явят заедно.

„Призоваваме Ви да загърбим миналото”, казват от НФСБ и добавят: „Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум на 10 май”.

От партията зоват за обединение: Против опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори, против пошлостта и чалгизацията в политиката!

Против бруталните опити за диктатура и подчиняване на правосъдната система!

Трябва да сложим край на опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети