Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. НФСБ зове патриотите да се обединят за изборите срещу „уличните демократи“

Политика

НФСБ зове патриотите да се обединят за изборите срещу „уличните демократи“

Снимка:

Партията на Валери Симеонов, който беше вицепремиер в третия кабинет на Борисов, призовава за свикването на общ национален патриотичен форум.

В позиция на НФСБ, разпратена до медиите на Велики петък, от НФСБ казват, че в четвъртък Народното събрание е приело скандални промени в Изборния кодекс, с които премахва ограниченията за броя изборни секции в страните, извън Европейския съюз.

„Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция, с която да влияе на решенията на българския парламент. Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и в резултат на разединението на патриотичните сили след решението на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите на 4 април”, казват от партията на Симеонов и призовават на следващите избори патриотите да се явят заедно.

„Призоваваме Ви да загърбим миналото”, казват от НФСБ и добавят: „Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум на 10 май”.

От партията зоват за обединение: Против опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори, против пошлостта и чалгизацията в политиката!

Против бруталните опити за диктатура и подчиняване на правосъдната система!

Трябва да сложим край на опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката!  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още