Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нидал Алгафари: Радев ще остане в историята като единствения президент нарушил Конституцията

Политика

Нидал Алгафари: Радев ще остане в историята като единствения президент нарушил Конституцията

Нидал Алгафари: Радев ще остане в историята като единствения президент нарушил Конституцията - Tribune.bg
Снимка:

Радев ще остане в историята с това, че е единственият президент нарушил Конституцията, посочи пред БТВ политическият анализатор Нидал Алгафари. За него е напълно логично, че Радев отказва участие в предизборни дебати.

„И аз да бях на мястото на Радев щях да откажа всички дебати. Само си представете как би протекъл дебат между тях. Не мога да си представя. Единият е интелектуалец, идва с академичен опит, другият цял живот е изпълнявал заповеди“, отбеляза Алгафари. По думите му настоящият президент не би могъл да дебатира нито с Мустафа Карадайъ, нито с Лозан Панов. Причината според анализатора е, че Радев е успял да разедини нацията и да взриви етническия мир само с няколко думи.

„Това се случи при консултации при президента Румен Радев, когато от ДПС поставиха въпроса за гражданството на Кирил Петков“, припомни Алгафари. Според него новият политически проект на Радев – „Продължаваме Промяната“, е ударил жестоко в гръб БСП, ракетата носител, която издигна настоящия президент. Подобен удар държавният глава е нанесъл и на хората от протестите през лятото на миналата година.

„Много тежко удари той всички, които излязоха да протестират. Вместо да ги обедини, той ги разедини с юмрука си. Новият проект открадна голяма част от хората, които гласуват за „Да, България“. Ликвидира партията на Мая Манолова“, допълни режисьорът. 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети