Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нидал Алгафари: Всичките изказвания на Румен Радев са само да храни собственото си его

Политика

Нидал Алгафари: Всичките изказвания на Румен Радев са само да храни собственото си его

Снимка:

Изказванията му по телевизията в тази обстановка са най-малко неморални, каза експертът

„Когато знаеш, че няма как да се случи каквото казваш, говориш ангро, но на него (Румен Радев) това му е напълно наясно, съветниците са му обяснили какво и как трябва да стане. Всичките му изказвания от последните година и нещо са само за едно – да храни собственото му его, което някой явно го ощетява по някакъв начин. Влиза в някакви разговори с народа, както го бяха посъветвали погрешно“. Така оцени изказванията на президента Румен Радев в „Офанзива с Любо Огнянов“ експертът по политически пиар Нидал Алгафари.

По думите му при нови избори Румен Радев, дори с гласовете на БСП, няма големи шансове.

„Той загуби много. Както и един друг народен представител, който преди дни поиска да обяви, че БСП ще влезе в парламента само да гласува оставката на правителството и за извънредни избори. Кристиан Вигенин. Какви избори по това време!? Това е видът говорене – опозиционер, да ми пляска собствената публика“, допълни Нидал Алгафари.

За срещата на президента с Бойко Борисов в президентството, той каза: „В ситуация, в която е България, бе логично и нужно да се обединят всички сили в България, да намерят начин някой да хвърли мостове, за да бъдем обединени в изключително тежката криза, която се задава“, изтъкна Алгафари.

Според него „Румен Радев вероятно се е надявал, че след тази среща всичко ще се обърне към него, той да бъде ръководителят, нещо като служебен премиер, да влезе в роля на главнокомандващ, да управлява генерал Мутафчийски, който би трябвало да бъде на подчинение на главнокомандващия и да му дава заповеди. И затова много хора се чудеха, дали да е извънредно или военно положение, защото при второто първият човек щеше да бъде държавният глава. При извънредно положение трябваше да е министър-председателят, но така се накърняваше егото му“, отбеляза Нидал Алгафари.  


Коментари (1)

Karabas Barabas Мда-а-а-а-а, в момента един на Дондуков 2 плаче в полата на благоверната си, но се секне в пердето, щото ако се изсекне в полата ѝ, може да изяде един зад врата!
04.04.2020 20:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още