Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Бареков и граждани окупират централата на Христо Иванов

Политика

Николай Бареков и граждани окупират централата на Христо Иванов

Николай Бареков и граждани окупират централата на Христо Иванов - Tribune.bg
Снимка:

Бившият евродепутат недоумява каква сделка има лидерът на „Да, България“ с Маджо

Бившият евродепутат Николай Бареков организира окупация на партийната централа на Христо Иванов, съобщи самият той във Фейсбук.

Заедно с група граждани Бареков има намерение да потърсят лидера на "Да, България", за да му няколко въпроса.

Бившият евродепутат подробно изрежда и въпросите, на които Христо Иванов не отговарял, като обещава да му ги зададе.

Бареков се интересува защо Христо Иванов и хората около него са яхнали протеста срещу Бойко Борисов, защо от „Да, България“ говорят само за лидера на ДПС Ахмед Доган, а пропускат лицето на задкулисието Иво Прокопиев, при положение, че Прокуратурата обяви сараите и на двамата за еднакво незаконни - на Доган в Росенец и на Прокопиев в Буджака!

Бившият евродепутат настоява да изясни #КОЙ плаща заплатата и #КОЙ издържа партията на Христо Иванов, при положение, че има лъскав офис в супер луксозна сграда и то, без да получава държавна субсидия? Бареков припомня и ролята на настоящия посланик в Израел Румяна Бъчварова в представянето на лидера на „Да, България“ на премиера Борисов. По този повод той иска да разбере вярно ли е, че дясната ръка на Борисов от кръга “Капитал” Румяна Бъчварова е водила Христо Иванов при лидера на ГЕРБ в Банкя, за да получи поста вицепремиер и министър на правосъдието?

„Твърди го Борисов, а вие мълчите гузно! Прокопиев ли ви прати?“, пита още Бареков. Той недоумява и каква сделка има с Маджо лидерът на „Да, България“! Бившият евродепутат ще се опита да изясни при срещата си с Христо Иванов и защо последният мълчи за прехвърлянето през 2001 година буквално за една нощ на банката на Славчо Христов и Иван Костов в ръцете на приближени на Борисов?

"Дължите отговор пред народа, когото искате да управлявате като маша на олигархията и задкулисието", изтъква Бареков на страницата си в социалната мрежа. Той очаква да разобличи опонента си от „Да, България“, защото „лицемерието, двуличието и лъжата са изписани на неговото лице“.

„Вие сте Пинокио, гротеска и сламено човече на олигарси, мутри и мошеници, ограбили българския народ и опустошили държавата ни. Ще бъдете преследван денонощно от Духа на Истината, която убихте!", заканва се Бареков в поста си във Фейсбук.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

Евгени Генчев Е тоя пък отде изпълзя и той?
19.08.2020 14:31 / Отговор
Пацо Този е същият като Хр. Иванов...
Сега подушва някакво "сиренце" и е готов да изяде себеподобния си...
Като "конник без глава", винаги се е опитвал да яхне някяква ситуация и да се появи от коневръза. Нечистоплътник...
19.08.2020 14:40 / Отговор
Анастас #БъдетеРазУмни

#НеБъдетеМутриБарековци

#НеБъдетеПорусначенДългоносийБуратино

(екзистенциално)
19.08.2020 15:20 / Отговор
Киро Бизона Бареков, ако не друго, има физическо превъзходство над оядения шебек Ристе Бойкикевчето! Един шамар да му отвърти и Ристе ще го карат в интензивното! Полужив!
19.08.2020 18:59 / Отговор
кесо Барекоов, бе ти не си ли чувал руския виц за чукчата, че чукча писател, чукча не читател. Та и бай ти Ристю десантчика като един нашенски чукча задава въпроси, а не отговаря на въпроси.
19.08.2020 20:18 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети