Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Денков: Няма да променяме нищо в политиката на МОН

Политика

Николай Денков: Няма да променяме нищо в политиката на МОН

Николай Денков: Няма да променяме нищо в политиката на МОН - Tribune.bg
Снимка:

Няма да има резки промени в политиките, които води МОН. Ние ще работим в режим на пълна прозрачност и публичност за решенията, които вземаме. Това заяви служебният министър на образованието и науката Николай Денков, който прие поста от Красимир Вълчев.

ДЗИ и НВО ще протекат по начина, по който са планирани. Няма да променяме нищо, защото времето е много кратко. Нещата ще се случат, както са подготвени. Благодаря на министър Вълчев и неговия екип. Има задачи, по които може да се ускори напредъкът. Следващата седмица ще представим приоритетите на МОН и екипа, с който ще работим, уточни още Денков.

Министър Денков благодари на Красимир Вълчев и неговия екип за постигнатото през изминалите четири години и обеща пълна прозрачност и публичност на работата в МОН през следващите няколко месеца.

„Може би съм единственият министър, който сдава властта на този, от когото я е поел“, каза Красимир Вълчев при предаването на поста и подчерта добрата приемственост в управлението на образователната система. Той изрази надежда, че, както и при предишния служебен мандат, проф. Денков и неговият екип ще допринесат за развитие на част от дейностите и политиките на МОН, въпреки ограничения хоризонт на мандата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати