Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Денков: Животът е пъстър, но не очаквам някой от нашите депутати да гласува "за" първия мандат

Политика

Николай Денков: Животът е пъстър, но не очаквам някой от нашите депутати да гласува "за" първия мандат

Николай Денков: Животът е пъстър, но не очаквам някой от нашите депутати да гласува за първия мандат - Tribune.bg
Снимка:

Животът е пъстър, но аз лично не очаквам някой от нашите депутати да гласува "за" първия мандат. Това каза пред журналисти в парламента съпредседателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България“ академик Николай Денков.

Попитан дали има притеснение в техните среди, че ГЕРБ могат да опитат да отцепят пет човека, които не им достигат за 121 гласа, Денков каза, че нямат притеснения. Той добави, че не очаква и да имат отсъстващи депутати от пленарната зала.

Денков обясни, че са решили първо за разглеждане да влезе Наказателно процесуалния кодекс, след това – Законът за съдебната власт, които са минали вчера през комисии. Той уточни, че решенията за ръководство на комисиите ще останат вероятно за другата седмица. Попитан дали има още спорни моменти там, Денков отговори с „нека да си разгледаме законите сега, има идея как да се подходи, така че ще има решение и за двете“.

Обсъжда се идеята на БСП за обща декларация на парламента по темата за Северна Македония, но такава няма да бъде приета днес.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп