Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Хаджигенов: Има шанс да имаме кабинет, ако детската градина рязко скочи в десети клас

Политика

Николай Хаджигенов: Има шанс да имаме кабинет, ако детската градина рязко скочи в десети клас

Снимка:

„Беше желателно да знаем кой е кандидатът за премиер на „Има такъв народ“ (ИТН). Имахме среща и днес. Срещнахме се, за да видим какво се случва. Попитаха ни „Бихте ли подкрепили Петър Илиев за премиер?“ и ние казахме „Не“. Това заяви съпредседателят на „Изправи се БГ! Ние идваме“ Николай Хаджигенов по бТВ.

Причината била, че мнението в ПГ на ИБГНИ не биха подкрепили подобен кандидат, както и начинът, по който той е бил предложен.

„Неприемливо е ИТН се държат така сякаш са единствената политическа сила. Да те са първи, но не са единствени“, допълни Хаджигенов. 

Той заяви, че сега тепърва ще се обсъжда кандидатурата на Пламен Николов в тяхната партия. 

По думите му има шанс за съставяне на правителство след първия мандат – „лошото е обаче че това, което виждам аз прилича на политическа детска градина. Но още не сме пораснали“. 

„Ако детската градина рязко скочи в десети клас, е възможно да имаме кабинет другата седмица. Аз разчитах, че политическото поумняване вече ще е факт, но явно то още не е“, добави той.

Хаджигенов напомни, че има още мандати за връчване-"възможно е третият мандат да получи политическо израстване", заключи депутаът.    


Коментари (4)

Тошко африкански С 5 процента , кабинет иска!???!!!!!!!!????
31.07.2021 10:25 / Отговор
Тошко африкански С 5 процента , кабинет иска!???!!!!!!!!????
31.07.2021 10:26 / Отговор
Габи Голяма каша забъркаха българските избиратели, които мислеха, че живота е чалга и тъпи скечове. Да ама не !Да управляваш не е да имитираш баба Вуна и Шишо бакшиш.
31.07.2021 15:45 / Отговор
Аз конкретната Жалко толкова сполучливо подбран служебен кабинет с много малки изключения как е възможно да пропуснат да ги предпочетат в редовен кабинет-умът ми не го побира!
Нима сте слепи,глухи и извинете,но и примитивни да си мислите че с тези неопитни люде ще успеете да постигнете нещо.
31.07.2021 20:59 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още