Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Малинов загатна за коалиция със Сидеров и „Възраждане“, ясни са и съмишлениците му

Политика

Николай Малинов загатна за коалиция със Сидеров и „Възраждане“, ясни са и съмишлениците му

Николай Малинов загатна за коалиция със Сидеров и Възраждане, ясни са и съмишлениците му - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на българското национално движение „Русофили” Николай Малинов оглави политическа партия „Възраждане на Отечеството”. Пред БНР той не изключи в новата формация да търси партньорство с Волен Сидеров или с Костадин Костадинов.

„Няма нищо лошо, че има хора, които мислят като мен. Досега не съм говорил с Волен Сидеров или с Костадин Костадинов от "Възраждане", с когото не се познавам, за бъдещи коалиции. Категорично ще участваме на следващите избори, но под каква форма, ще реши ръководството. Засега имаме решение да работим самостоятелно. Стоимен Стоименов е началник на Консултативния съвет на партията, но още не са гласувани членовете му. До края на годината смятам да посоча първите 15-20 водачи на изборите догодина. Подкрепени сме от хора като Ваня Добрева, Нешка Робева и Валентин Вацев", заяви Николай Малинов.

Пред 24 часа той допълни, на последния конгрес на движение „Русофили“ е подал своята оставка като председател, която обаче не е била приета. До края на годината щели да са ясни и водачите на листи. Работило се по предизборната платформа и международните контакти.

Припомняме ви, че формирането на новия партиен проект на Малинов беше съобщено само в руската агенция ТАСС. Това стана на 20 септември, когато „Русофили“ проведе общо събрание.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Хехехе Събраха се...
24.10.2020 06:53 / Отговор
кесо Дааа голема "изненада", кой ли би се сетил.
24.10.2020 10:17

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети