Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Марков с шокиращи разкрития: Спасих Ивелин Михайлов от поръчковото убийство, събираше пари в кашони

Политика

Николай Марков с шокиращи разкрития: Спасих Ивелин Михайлов от поръчковото убийство, събираше пари в кашони

Николай Марков с шокиращи разкрития: Спасих Ивелин Михайлов от поръчковото убийство, събираше пари в кашони - Tribune.bg

Председателят на партия „Величие“ Николай Марков излезе с шокиращи разкрития за своя доскорошен съмишленик Ивелин Михайлов. По думите на Марков са били събирани пари в кашони на партийни събирания, заключвани са депутати и е спасил Михайлов от поръчково убийство при запознанството им.

„На Михайлов му симпатизирах от участие при Карбовски. Говорореше за родината и борба с мафията. Направих контакт с него в началото на годината“, споделя Марков пред Симеон Милков. Оказва се, че има запис от който става ясно, че има платено участие при Мартин Карбовски. „Това е запис, който е направен в „Ситицентър“. Бяхме аз, Дари и той (Ивелин Михайлов). Плаща се за участие при Карбовски, така ми е казано, при Брейка също“, допълва Марков.

По отношение на бизнесите на Михайлов, председателят на „Величие“ споделя, че единственият не е само Истерически парк. Там Михайлов имал минимално участие, а автор е проф. Николай Нинов. По думите му Михайлов има повече задължения и е беден.

„Затова може да се каже,че чистачката е по-богата от Михайлов. Аз не съм видял богати хора около него. Не съм забелязал и той да има нещо. По чужбина е платил само самолетните билети. Във Великобритания бяхме в много бедна къща. Колата и шофьорът съм ги платил аз, не е честно Михайлов да казва,че е давал. Една стотинка не е дал. По телевизията демонстрира милионерство, а иначе не плаща нищо. Знам, е Дънката е платил 1 млн. на фирми. В Исторически парк няма нито един работник, нищо не се прави“, казва Марков.

Председателят на „Величие“ уточнява, че е няма фирми и бизнеси, а е бил университетски преподавател и няма причина да е зависим от някой.

„Смятам, че Михайлов е хванат в хватка с компромати. Той самият каза, че е видял сексуален компромат срещу него. Аз също съм го видял. Няма да кажа какъв е, това са лични неща. Михайлов дори не е образован. Мен са ме слушали стотици хора в аудитории. Нищо не ме е уплашило. Всичко,което са ми показали, е за Михайлов“, допълва Марков.

По думите му депутати на „Величие“ са били заключвани от Михайлов в къщата му на втория ден от Народното събрание, преди гласуване на една комисия. Лично Марков ги е спасипл и придупредил, че това е тежко престъпление.

„Казах му също, че не искам да се събират пари в кашони и да се продават книги, фланелки, шапки, да се придърпват хора като акционери. Събираха се пари в кашони, никъде не са се отчитали. Ходили ли сте на партийно събрание, където се събират пари в кашони?“, заяви Марков и допълни, че разломът е настъпил, когато е казал, че бизнесът и партията са две различни неща.  

„Бях поздравен от Албена Пекова на официална конференция, че съм председател на Величие. Има написан и протокол. Оказа се, че това е документална измама. В съда не са влязли документите, защото Михайлов е разпоредил да не се случва. Михайлов във всяко участие казваше,че аз ше съм председател. Той излъга всички хора“, казва още Марков.

Той допълва, че Албена Пекова е много зависим човек, също като и депутатите. На тази жена трябва да й се съчувства, тя е в тежко положение“, казва още Марков.  

Председателят на „Величие“ продължава с шокиращите разкрития за Михайлов: „Спасих го от поръчково убийство. Бяха го поръчали в ден първи, когато се запознахме. Хора от ъндърграунда го бяха поръчали и не касае политически неща. Помогнах с каквото и където мога. Той се държи като диво животно и все иска да те ухапе.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати