Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Нанков: ДНСК се използва като бухалка от политически реваншисти

Политика

Николай Нанков: ДНСК се използва като бухалка от политически реваншисти

Николай Нанков: ДНСК се използва като бухалка от политически реваншисти - Tribune.bg

Служебният регионален министър Иван Шишков се меси в работата на независимата ДНСК и стои зад издаден документ с невярно съдържание. Това заяви пред журналисти в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

Той обяви планирания утре протест на жителите на Пролеша заради винетките за справедлив.

Брифинг на Николай Нанков - 13.01.2023

„Видяхте писмото на жителите и техния адвокат, което е издадено от ДНСК на 6 януари 2022. Това е документ с невярно съдържание“, категоричен е бившият регионален министър.

Той разказа, че след вдигане на шум от страна на партията му и искане на документите, на 12 януари от ДНСК излизат с верните документи – под които е и неговият подпис.

Николай Нанков извади документи – подчинен на Шишков излъгал за винетките за Пролеша

„За какво говорим? ДНСК се използва като бухалка от едни политически реваншисти за компрометиране на всичко, изградено от предходните управления. Държавна институция издава документ с невярно съдържание с цел набеждаване, а само няколко дни след това си противоречи. Не знам как да го нарека освен груба политическа намеса в независим орган“, каза Нанков.

„Дават ли си сметка Шишков и компания какви щети са нанесли с това писмо с невярно съдържание на държавата и държавния интерес само и единствено с цел да компрометират някого политически? Аз съм убеден, че те не са толкова некадърни, а това е направено с политически натиск“, смята депутатът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети