Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Нанков: Ангажираме се с възобновяване на програмата за саниране за многофамилни и еднофамилни сгради

Политика

Николай Нанков: Ангажираме се с възобновяване на програмата за саниране за многофамилни и еднофамилни сгради

Николай Нанков: Ангажираме се с възобновяване на програмата за саниране за многофамилни и еднофамилни сгради - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ поема ангажимент да върне безплатното за хората саниране на многофамилни жилищни сгради, като новата програма ще обхващи и еднофамилните къщи.

“Поемаме ангажимент за възобновяване на ритмичното изпълнение на нова програма за саниране - по 1000 блока годишно. Вече не само многофамилни, но и еднофамилни жилищни сгради. 100% безплатно за гражданите”, съобщи на среща водачът на листата за област Ловеч Николай Нанков.

“След темата за сигурността на страната в сложната геополитическа обстановка, преодоляване на проблемите с водоснабдяването е следващият водещ приоритет за нас. Рехабилитация на водопроводи (приоритетно в региони в криза), строителство на нови язовири за питейно-битови нужди, изграждане и възстановяване на ключови водностопански системи”, добави той.

Друг приоритет на ГЕРБ в следващ управленски мандат ще е довършване на големите инфраструктурни обекти, по които през последните години не се работеше с нужното темпо - магистралите “Хемус”, “Струма”, Русе-Велико Търново, която в дългосрочен план ще стигне до Маказа, пътя Видин - Ботевград, Околовръстното на София. “Ще разширим с по една лента в посока магистрала “Тракия” между София и Пловдив”, каза още Нанков.

Отделно всяка година ще бъдат качествено ремонтирани по 2000 км републикански пътища - защото доброто поддържане гарантира по-дългата им експлоатация, комфорт за пътуващите и повишаване на пътната безопасност.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети