Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Нанков: Вече не се говори за проекти, които да подобрят живота на хората

Политика

Николай Нанков: Вече не се говори за проекти, които да подобрят живота на хората

Николай Нанков: Вече не се говори за проекти, които да подобрят живота на хората - Tribune.bg
Снимка:

„Какво се случва в държавата, защо стана така, че не смеем да влезем в магазин, непрекъснато се тревожим за галопиращите сметки! Само кризи и проблеми, и празни приказки по телевизора”. Това са били думите на жителите на ловешкия квартал „Гозница“, с които е бил посрещнат Николай Нанков от ГЕРБ, както и Георг Георгиев и други техни съпартийци. 

„Радват се на физкултурния салон в училището, на изцяло ремонтирания блок, превърнат в социални жилища, на водородната инсталация, която решава част от отоплението за децата, на обновената детска градина. Все проекти, случили се по времето на ГЕРБ и финансирани с европейски средства или държавни субсидии.

Вече обаче не се говори за проекти, които да подобрят живота на хората. Говори се за пенсиите, с които сега хората си купуват много по-малко продукти отпреди 2 години, говори се за цените на тока, на пелетите, на дизела, които отопляват детската градина и защитените жилища. От общината са притеснени, че проблемите пред тях са много повече, отколкото възможностите за решения. Промяната не ни донесе нищо хубаво, напротив, връщайте се и оправяйте този хаос, че не се издържа, чухме от местните”, написа Николай Нанков в профила си във Фейсбук.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети