Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николина Ангелкова: Божурище ще има още по-добро европейско бъдеще

Политика

Николина Ангелкова: Божурище ще има още по-добро европейско бъдеще

Николина Ангелкова: Божурище ще има още по-добро европейско бъдеще - Tribune.bg
Снимка:

„Ще бъда пред Вас винаги открит, честен и почтен, за да постигнем заедно по-добър напредък на нашия град“, заяви Мартин Асенов

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Божурище Мартин Асенов ще работи отдадено, с неговите лидерски качества и със силния му отбор Божурище ще има още по-добри европейски перспективи. Така  областният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова се обърна към местните жители, съобщават от пресцентъра на партията.

Ангелкова и Асенов обсъдиха с хората бъдещото развитие на региона. На срещата бе и Красимир Велчев, член на ИК на ГЕРБ и заместник - председател на Парламентарната група на партията.

Мартин Асенов ще има цялата подкрепа на кабинета, което е гарант за стабилността, икономическия растеж и по-добра социална среда за хората, увери Ангелкова. Тя допълни, че Божурище може да играе важна роля на инвестиционната карта на България заради потенциала си и приоритетите на правителството  за ускорено развитие, индустриализация и разкриване на все повече работни места.

Областният координатор акцентира, че в програмата на кандидата за кмет на  Божурище са заложени повече инвестиции в здравеопазване и пътна инфраструктура.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет Мартин Асенов има подкрепата на правителството. Бъдете горди - най-старото летище на Европа е тук, заяви на свой ред Красимир Велчев.

ГЕРБ е гарант за нашето европейско развитие, посочи от своя страна Асенов и допълни, че ще работи за по-добра перспектива за съгражданите си и общината. Ще бъда пред Вас винаги открит, честен и почтен, за да постигнем заедно по-добър напредък на нашия град, подчерта той. Не обещавам на едро, а предлагам само изпълними неща, заяви кандидат кметът на Божурище.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети