Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николина Ангелкова: Кандидатът за кмет на Своге Христо Йовов ще промени облика на общината

Политика

Николина Ангелкова: Кандидатът за кмет на Своге Христо Йовов ще промени облика на общината

Снимка:

Йовов беше категоричен, че няма да прави обещания, които не може да изпълни

Николина Ангелкова, областен координатор на ГЕРБ за София област  и кандидатът на партията за кмет на община Своге Христо Йовов проведоха предизборни срещи с жители на няколко села в общината. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

На площада в с. Искрец те обсъдиха с местните хора най-наболелите им битови проблеми.

„Няма да ви даваме напразни обещания. Това прекрасно място трябва да бъде облагородено с общи усилия. Мога да ви гарантирам,  че ще бъдем близо до вас, ще ви слушаме и ще ви чуваме, за да постигнем  по-ефективни резултати. Ще работим за разрешаване на наболелите въпроси и ще разчитаме на вашата активна подкрепа“, заяви областният координатор.

Тя увери, че Христо Йовов ще работи активно за промяна в община Своге, която да направи живота на хората по-добър и с повече перспективи.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Своге бе категоричен, че няма да прави обещания, които не може да изпълни. „Искаме да ви гледаме открито в очите“, допълни Христо Йовов.

В махала Ромча край село Владо Тричков Николина Ангелкова съобщи, че ще бъде инициирана среща с ръководството на ВиК - София област, на която да се обсъди проблемът с водоснабдяването в района. Посетена бе и махала Клисура, където местните жители също повдигнаха наболели въпроси за развитието на инфраструктурата.

Николина Ангелкова и Христо Йовов изслушаха мненията на жители също от селата Томпсън и Церово, свързани с подобряване състоянието на уличната мрежа, ВиК съоръженията, ремонтните дейности, чистотата и др.

„Нужна е много усилена съвместна работа на институциите и местната власт , за да направим общината още по-добро място за нейните обитатели, но и за привличане на повече туристи“, потвърдиха Николина Ангелкова и Христо Йовов.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още