Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николина Ангелкова в Ботевград: Сашко Везенков ще върне доверието на ботевградчани в местната власт

Политика

Николина Ангелкова в Ботевград: Сашко Везенков ще върне доверието на ботевградчани в местната власт

Николина Ангелкова в Ботевград: Сашко Везенков ще върне доверието на ботевградчани в местната власт - Tribune.bg
Снимка:

„Ние не даваме обещания, а работим и нашите резултати са видими“, заяви Ангелкова

Сашко Везенков ще върне доверието на ботевградчани в местната власт и ще работи за всеки един гражданин. Това заяви Николина Ангелкова, областен координатор на ГЕРБ София област. Тя и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ботевград се срещнаха с жителите и обсъдиха с тях перспективите и бъдещото развитие на града, съобщиха от пресцентъра на партията.

В програмата на Сашко Везенков специално внимание е насочено към ремонтиране на целия градски площад и изграждане на голям паркинг на няколко нива в центъра на града. Акцент в работата му ще бъде и подмяна на уличното осветление в Ботевград и селата, монтиране на камери за по-голяма сигурност, както и подновяване на тротоарите в общината.

 Областният координатор информира още, че сред основните цели в работата на Везенков ще бъде и премахване на нерегламетираното сметище, и ремонт на автогарата. Той ще работи усилено и за извършаването на спешен ремонт на бързата помощ и реновация на болницата в Ботевград.

„Ние не даваме обещания, а работим и нашите резултати са видими“, каза Ангелкова. Тя поясни, че с решение на правителството през месец септември тази година е започнала реализацията на скоростния път от Мездра до Ботевград. Също така в началото на октомври кабинетът даде зелена светлина и за цялостното разширение на пътя Видин - Ботевград, който е изключително важен за Северозападна България.

 

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети