Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Ако е вярно, че са се съгласили на трохи срещу приемане на бежанци, незабавна оставка на правителството

Политика

Нинова: Ако е вярно, че са се съгласили на трохи срещу приемане на бежанци, незабавна оставка на правителството

Нинова: Ако е вярно, че са се съгласили на трохи срещу приемане на бежанци, незабавна оставка на правителството - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на БСП Корнелия Нинова с позиция по отношение на Шенген и поправките в Конституцията.

„Управляват ни некадърници и предатели на националния интерес. Оставка“, пише тя в профила си във Фейсбук.

„Сглобката се роди с лъжа и управлява с лъжи. Да, имат гласове в парламента, но нямат никакъв морал. Излъгаха избирателите си, на които обещаваха да се „изчегъртват“ взаимно, в интерес на България. А се събраха в свой личен интерес. Излъгаха, че ще променят Конституцията, с цел да има справедлива съдебна система. Промениха я, с цел да овладеят съдебната система. За прикритие облякоха всичките си лъжи в евроатлантизъм. Но тези хора са най-големите рушители на европейската ни перспектива и същност. Те са козируващи страхливци, които залагат интересите и бъдещето на страната“, изригна тя.

„Към никоя държава не са поставяни изисквания за Шенген, както към България. Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко - пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, но без суша. Вместо това - нищо. Свидетели сме на поредната лъжа на сглобката - били ни допуснали частично. Да, ама не. Никъде не са ни допуснали, защото ни управляват некадърници и предатели на националния интерес“, твърди тя.

Според оценката на Нинова, външната политика е изцяло в ръцете на ГЕРБ.

„Министърът на външните работа е техен, а председател на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който отново се прави на опозиция сам на себе си. Кой ще поеме отговорност за този провал? Ако е вярно, че са се съгласили на подхвърлени трохи срещу приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на правителството“, завършва социалистката.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети