Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Българските жени сме съзидателна сила, не мисирки

Политика

Нинова: Българските жени сме съзидателна сила, не мисирки

Нинова: Българските жени сме съзидателна сила, не мисирки - Tribune.bg
Снимка:

„Българските жени не сме мисирки, а съзидателна сила“, заявила пред националната конференция на Обединението на жените социалистки Корнелия Нинова.

Тя разказа за форума в профила си във Фейсбук.

„Не пренебрегваме ролята на мъжете, но и не приемаме унизителното и обидно отношение. Ние сме образовани, доказали се в професиите си, градим семейства и отглеждаме децата си“, обяви тя.

Нинова е благодарила на социалистките от цялата страна за активната им работа в защита на достъпно здравеопазване и майчиното здраве, образование за всяко дете, младите семейства и за Закона за възрастните хора.

„Поздравих ги за благотворителните акции в помощ на самотни, бедни, на деца и хора с увреждания. Партията разчита на вашата отговорност, работоспособност и човещина. Бъдете здрави, красиви, обичани от любимите ви мъже и уважавани в обществото. Благодарих на досегашния председател на Обединението на жените социалистки Катя Николова и поздравих новия председател Дора Янкова“, разказа Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Джедай Тотю Алоу, крушовишката биволица, разказа ли на „Обединението на жените социалистки“ колко ти е отнела демокрацията? Преди нея ти сигурно имаше шест Техноимпекса, а като дойде демокрацията – само два, така ли? Пък ти взе, че ги продаде, щото трябваха пари да изучиш мамин Рафаелчо! И понеже не ти стигнаха парите за елитните световни университети в Ханти-Мансийск или в Нижний-Пиздецк, та изпрати горкото момче да се мъчи в САЩ, нали? Каква жертва, какъв светъл пример! И сега продължава да се мъчи горкото момче с тая банка на Рокфелер, нали? С мизерните 28 000 доларчета на месец! Направо се просълзихме!
27.07.2020 21:17 / Отговор
Анастас МИСИРКА ЧЕРВЕНА

Няма как да се промени на тази възраст.

(диагностициращо)
.
28.07.2020 08:37 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати