Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова и Йончева се разминаха за сигналите срещу Борисов

Политика

Нинова и Йончева се разминаха за сигналите срещу Борисов

Снимка:

Защо подписа на Корнелия Нинова го няма под сигнали срещу премиера Бойко Борисов? Лидерката на БСП и евродепутатката Елена Йончева дадоха разнопосочни обяснения по темата.

„Трите сигнала, касаещи Бойко Борисов, които внесох в прокуратурата през май 2019 г., не бяха подписани от Корнелия Нинова, защото тя не пожела“, написа в „Туитър“ а Йончева.

Обяснението на преизбранта лидерка Нинова е точно обратното.

„Ангажирала съм и партията в тези сигнали, защото съм ги подписала от името на политическа партия БСП до тези институции. Това е всичко, което има в деловодството на „Позитано“ и в деловодството на парламентарната група. Само един сигнал го няма никъде. Въпросът е защо го няма. Простичко е - Елена не пожела да подпишем нейния сигнал. Каза: „Това е международно журналистическо разследване, работя със скрити източници по този сигнал, работя с колеги от други държави и това е журналистическо разследване“, твърди Нинова.

„За Елена положихме много усилия от страна на БСП. Помогнахме ѝ да организира наблюдението на оградата, финансирахме ѝ филма за оградата, помогнахме с финанси за делото, лично се ангажирах с охраната ѝ. Чисто човешки не разбирам тази атака“, оплака се Нинова.  


Коментари (5)

двете влъхви мама-кучка се джафка с лелята-ротвайлер в междучастието.
15.09.2020 16:09 / Отговор
Тези и двете са за затвора.
15.09.2020 16:38 / Отговор
Гражданска Позиция ТАЗИ ЛЪЖКИНЯ РУСКИНЯ ДЕТО САМО ЛАЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И САМО ЛЪЖИ ПУСКА НИКОЙ НЕ И ВЯРВА!!
1) ЗАЩОТО ТЯ Е ПОДСЪДИМА И КОЛКОТО И ДА ЛАЕ СРЕЩУ ББ НИКОЙ НЯМА ДА Я ВЗЕМЕ НА СЕРИОЗНО ЗАЩОТО Е КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ!!! ЕСТЕСТВЕНО ЕДИН ПОДСЪДИМ ЩЕ СЕ ОПИТВА ДА ЛАЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!
2) ВСЕКИ ЗНАЕ ЧЕ ТЯ Е РУСКА ПОДЛОГА КОЯТО СЕ Е ПРОДАЛА. И НЕ И ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
3) ТАЗИ ЛАБОРАТОРИЯ ОТ САЩ КОЯТО ПРОВЕРИЛА ЗАПИСИТЕ...ДА НЕ НИ МИСЛИ ЗА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ... ЧЕ ТАМ НЯМА КОРУПЦИЯ ???
НЯМАМ ДУМИ ТОЛКОВА ЖАЛЪК И ЗЛОБЕН ЧОВЕК Е ТАЗИ ЙОНЧЕВА!!!
15.09.2020 16:59 / Отговор
кесо Те това вече е сериозен проблем. Как да разберем коя от двете гросмайсторки на лъжата е права. Дали кака ви Курни с яките топки или страшното Ленче /щот е страшно за гледане де/? Де си Соломоне да помагаш?
15.09.2020 17:09 / Отговор
Другарките Лъжа Две патологични БКП лъжкини как да не се разминат,освен това са и слуги,зависими от служби на чужда държава...Квот отвъд им кажат...
15.09.2020 22:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още