Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова към младите социалисти: Чиста вода, въздух и храна – ваш основен приоритет

Политика

Нинова към младите социалисти: Чиста вода, въздух и храна – ваш основен приоритет

Нинова към младите социалисти: Чиста вода, въздух и храна – ваш основен приоритет - Tribune.bg
Снимка:

Корнелия Нинова се срещна с младите социалисти в БСП. Тя бе гост на заседанието на новоизбрания Национален съвет на Младежкото обединение на партията, който се проведе в централата на БСП на ”Позитано”20.

Лидерът на БСП и младите социалисти обсъдиха младежки политики, стратегия за работа с младите хора, проблемите пред тях и възможните решения.

Нинова предложи в плана им за политики наред с образование, високи технологии, електронно управление и младежка заетост, да сложат акцент върху екологията, която е основен приоритет в работата й през последните години и предложи национална младежка кампания за чиста вода, въздух и храна. Необходимо е да се сложи край на унищожителната сеч на българската гора.

"Това е необходима, модерна политика, която засяга цялото общество - от малкото дете до възрастния човек. Темата за чиста природа и здравословен живот е тема на бъдещето. Обръщам се към вас, с общи усилия да създадем Национална младежка мрежа, която да работи за популяризиране на екологичната проблематика и същевременно да е непримирима към унищожаването на българската природа", обърна се тя към младите в залата.

Нинова беше специален гост на на първото заседание на Националния съвет на Младежкото обединение. На него беше избрано новото младежко ръководство. Председателят Николай Бериевски предложи 19 души, които бяха избрани единодушно от членовете на Националния съвет.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Furlata 22.02.2019 г. offnews
От днес ДПС ще се бори за чисти храни, чист въздух и чиста вода! Това заяви пред БНТ Мустафа Карадайъ!
Открийте разликите, дето се казва! А като ги откриете, спрете да вярвате на партенката, че ДПС и ГЕРБ управлявали заедно!
Тая социал-либерална любов, подпечатана с целувката на Орлов мост е навеки!
17.10.2020 18:16 / Отговор
коментар Колега дсб-то и да маджо ги дрънкат тия простотии с цел да се внуши на народа, че ГЕРБ играят с дпс!ГЕРБ никога не е бил с дпс, а по-точно бсп чакат дпс за коалиционен партньор за съставяне на правителство!Ама сега на двете партии ще им трябва Изплезения Език - бареков-2 за буфер за депутати, разбира се ако имат достатъчен брой дс ченгета бареков-2!
18.10.2020 08:11
али Че то и ДПС искат същото , но преди червените :Програмата на ДПС залага на следните приоритети 2017 г.

Чист въздух
Чиста вода
Чиста храна
Чиста енергия
17.10.2020 19:34 / Отговор
Гражданин Щом младите социалисти са станали такива еколози и родолюбци да заминават веднага като доброволци да почистят изоставените от годините на БКП опасни пестициди и химикали в цяла България. Само със сладки приказки не става другари, никого няма да заблудите за тежките грехове на БКП през годините. Глупаците свършиха тежки времена ви чакат!
18.10.2020 02:57 / Отговор
коментар Аха аха олееее.......ха ха хукнаха даже ха ха!
18.10.2020 08:16

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп