Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова кани на разговори ДБ, ИТН и ИБНИ – социалистите искат да обсъдят актуализацията на бюджета

Политика

Нинова кани на разговори ДБ, ИТН и ИБНИ – социалистите искат да обсъдят актуализацията на бюджета

Снимка:

Корнелия Нинова е изпратила покана за разговори по повод актуализацията на бюджета на ИТН, ДБ и ИБНИ. Соцлидерката отчита, че страната ни има нужда от стабилност и работещи решения.  

„Нека без партийна ревност и претенции за лидерство постигнем съгласие за повишаване на доходите, в това число преизчисляване на пенсиите, за набавяне на необходимите лекарства за болниците и заплащане труда на медиците на първа линия, за компенсаторни мерки за икономиката, работниците и самоосигуряващите се лица, за помощ на структурите на МВР и МО за опазване на границите от нелегални мигранти“, пише лидерката на БСП.

Тя подчертава, че разчита на разум и държавническо мислене. Припомняме, че само преди ден Нинова отказа да участва в разговори за съставяне на правителство с трети мандат, който все още не е ясно при кой ще отиде. Мая Манолова беше решила да инициира подобни разговори, като БСП не приеха добре тази инициатива от страна на ИБНИ.

В същото време от ИТН категорично обявиха, че няма да участват и няма да подкрепят съставяне на кабинет с третия мандат.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още