Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Мая трябва да поеме ангажименти, над нас е БСП

Политика

Нинова: Мая трябва да поеме ангажименти, над нас е БСП

Нинова: Мая трябва да поеме ангажименти, над нас е БСП - Tribune.bg
Снимка:

В каква степен тя ще припознае нашата платформа, попита социалистите Нинова

Бих искала Мая да отговори на въпроси и да поеме ангажименти, защото над всеки един от нас стои политиката на БСП. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в изказването си пред Градската конференция на БСП – София, цитирана от „24 часа“.

А въпросите към Мая Манолова, която БСП подкрепи за изборната надпревара в София, са: ще се работи ли за това поетапно почистването да се възлага на общинско дружество, ще се въведе ли безплатно ползване на транспорта със зелен билет, ще има ли видеонаблюдение по спирки, детски градини и подлези, ще има ли специален фонд за строителство на общински жилища и облекченото им раздаване на бедни семейства, ще има ли стипендии за студенти и учащи, примерно за лекари, които след това да имат ангажименти към общинското здравеопазване в София и др.

„Ние още не сме чули нейната, но аз бих поставила така въпроса. В каква степен тя ще припознае нашата платформа“, обясни Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ася Колева Безобразно лицемерие от страна и на двете”каки”.Не могат да се гледат но се подкрепят.В битката за власт няма скруполи,принципи,идеии!!!!!Еднакво амбициозни провинциалистки—Крушовица и Кюстендил.Е,да са ни живи и здрави и да ни водят към светлото бъдеще!!!Да,ама не!Едната ще е капо.Познайте коя....
13.09.2019 23:24 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети