Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: На системи съм четвърти ден, лечението ми продължава

Политика

Нинова: На системи съм четвърти ден, лечението ми продължава

Нинова: На системи съм четвърти ден, лечението ми продължава - Tribune.bg
Снимка:

На системи съм четвърти ден – много ми се иска скоро да ме изписват, но лекарите преценяват. Това каза в интервю за Агенция "Фокус" лидерът на БСП Корнелия Нинова за състоянието си и коронавируса.

„В петък се почувствах зле. Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе положителен и лекарите прецениха, че при тези симптоми трябва да ме хоспитализират“, разказа още Нинова.

Нинова добави, че лечението продължава.

„Температурата понамаля, но другите симптоми си ги имам“, каза тя.

Нинова благодари на целия медицински персонал. „Личи им, че са изморени, но са много всеотдайни към пациентите“, допълни тя.

"Знам, че ще се справим и с това. Минали сме през много изпитания и това ще преодолеем. Просто да имат вяра и кураж", каза още лидерът на БСП.

Тя даде информация и за заразените с коронавирус депутати. "От вчера Богдан Боцев. Чух го, той няма изразени силни симптоми и си е вкъщи. Лекува се домашно. Други засега нямаме", добави Корнелия Нинов.

Тя изрази надежда да няма повече заразени народни представители.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

Емо Нека каже тази другарка лечението което и провеждат лекарите под надзора на доцента мангъров ли е, защото той е "'най-знаещия"' (в кавички) доцент!Като излезе от ВМА да каже още и кой е виновен за разболяването и от covid 19, и сезира ли Борисов в нейното заболяване!Само тя казва (в кавички) "'истината"'!!!
02.11.2020 12:42 / Отговор
Г-ЖА ЛЪЖА МОЖЕ ПАК ДА ЛЪЖЕ........... - КАК ДА И СЕ ВЯРВА?........ ЗА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА ОТ ПАТОЛОГИЧНАТА БОЛЕСТ-ЛЪЖА НАЙ-ДОБРЕ:
1.ОСТАВКА
2.ИЗВИНЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ
3.ДА СИ РАБОТИ ЗА КАКВОТО Е УЧИЛА-ПОЛИТИКАТА НЕ Е ЗА ДРЕБНИ ДУШИЧКИ.........
02.11.2020 13:00 / Отговор
Сланинова е нагла, мръсна кучка! За съжаление, както всички другари, се е уредила в най-добрата болница. Обикновените хора ги разкарват нагоре-надолу, но за нея ВИНАГИ има място. Гадина мръсна!
02.11.2020 13:07 / Отговор
Бай Гроздан С радост искам да съобщя, че от ВМА изтече още едно стихотворение на крушовишката поетеса, написано на неподправен крушовишки говор:

Като ма гледаш тъй, какво шъ кайш?
Акъла гу устайм на страна,
щот‘ може да съм проста... ама знайш,
нъл‘ знайш го филма „Убава жена"?

Съм яз таман пудобна по красивост
(момент да ти застана като „Ф“).
Усещаш ли тоз чар къдя утива?
Ей ся шъ та изтръшка любуфта!

Жена съм не, ами биля утгоре!
Малеей, да ти не дава Бог,
отгоре ти да мина, да повтора...
ма никуй пък не пита „ЩО?".
02.11.2020 13:52
Mihaela Тя се лекува там,където плюеше....,А горките млади хора,които починаха в линейките, поради липса на места в болниците?
Махай се от болницата! НИЩО ТИ НЯМА ГЛЕЗЛО,СТРАХ ТЕ Е ЗА КРАДЛИВАТА КОЖА.
02.11.2020 14:29
Наглост червена! "...Знам, че ще се справим и с това. Минали сме през много изпитания и това ще преодолеем. Просто да имат вяра и кураж", каза лидерът на БСП.
Значи, дайте да дадем!
С нещо да си помогнала на медиците преди това?!? Групата ти начело с проф. д-р мед Михайлов се дуеше без маски! И обвинявахте НОЩ и правителството, че ви ограничават свободата, а?!?
02.11.2020 13:31 / Отговор
Да... Системи се поставят и за освежаване...
02.11.2020 13:42 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп