Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова нападна изрядна фирма, която работи в България от 25 години

Политика

Нинова нападна изрядна фирма, която работи в България от 25 години

Нинова нападна изрядна фирма, която работи в България от 25 години - Tribune.bg
Снимка:

Излъга от трибуната на НС, че е афганистанска фирма фантом

Корнелия Нинова нападна изрядна фирма, която работи в България от 25 години. Става въпрос за казуса за закупените спортни екипи по Програма за развитие на детския футбол.

„БФС с 2 млн. от държавния бюджет си поръчали униформи от Афганистан от фирма фантом в размирния район. 2 млн. от държавния бюджет!“, заяви Нинова от трибуната на НС с поредно обвинение към правителството.

Изказването ѝ освен, че е дискриминационно, не е и вярно.

Внушение е, че фирмата е на „афганистанци“. Тя е регистрирана в България по всички изисквания на закона. Работи на българския пазар от 25 години и има собствен бранд. Собственост е на афганистанец, който обаче има българско гражданство, женен е в България и има дете.

Зам.- изпълнителният шеф на БФС Антон Попов посочи, че проверката е показала, че фирмата е абсолютно изрядна към държавата.

Фирмата е избрана да изработи екипи чрез конкурс.

„Ние спазваме стриктно Закона за обществените поръчки в частта, която касае БФС като дружество с идеална цел. Изборът на доставчик е прозрачен“, посочи Попов. Той припомни, че това се прави по Програма за развитие на детския футбол. Програмата пък е от 2007 година, когато на власт в България е правителството на Сергей Станишев.  Ами ако след проверката се окаже, че и по време на Тройната коалиция екипите са били купувани от „афганистанците”, какво правим тогава ?

Не е редно да се нападат инвеститори в България заради произхода им. Важно в случаят е качеството на услугата.

Антон Попов даде и пример, че най-качествените топки в света се произвеждат в Пакистан.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

К. К. Нападнала я е, щото не дава парииииИИИИИ. Кой ще им даде на крадците парииииИИИИ???? :)
22.11.2019 15:58 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ Др. ИМПЕКСОВА, 30г.не забравихте нищо старо и не научихте нищо ново. Вероятно сте късопаметна за миналото от фалитът, разграбването и приватизацията+РМД така, както е късопаметен и вашият електорат. За повечето избиратели, името ви е тясно свързано с приватизацията и не го забравяйте. Наглост е с Р. ГЕЧЕВ ДА предлагате алтернативен бюджет: 1. Видната приватизаторка и виновният за банковият фалит. Равносилно педофил да предлага закон за защита на малки момченца. 2. Как разпределяте бюджет, за който нямате никакво участие при събирането. 3. Наглост е да искате оставка, когато вие излъгахте избирателите си "подавам оставка, не подавам оставка". Злобата и алчността са лош съветник. ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ ИСКАТ ВАШАТА ОСТАВКА, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОТКРАДНАТИТЕ И ПРИВАТИЗИРАНИ СРЕДСТВА. Идва време и на протести с/щу всички приватизатори, оставили хиляди без пенсии.
22.11.2019 21:56 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп